pade 10.02.08, 16:27 Dalej jestem uziemiona z córą w domu, więc nie mam mozliwości "polatania" po sklepach Dlatego pytam, czy jest już coś z nowej kolekcji h&m lub kappahl? dla dziewczynek oczywiście dla syna mam wszystko oprócz geoxów, no, chyba, że już lato w sklepach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwek33 Re: Co nowego w h&m, kappahl? 10.02.08, 16:33 Pade, mam pytanko: gdzie kupowałaś kurtkę wiosenną dla synka? Poszukuję fajnej wiatrówki dla syna w rozmiarze 134 i nie wiem, gdzie "uderzyć". Może coś mi podpowiesz? A może masz po swoim synku jakąś fajną wiatrówkę, z której już wyrósł i chciałabyć odsprzedać? ( Twój syn to już chyba nosi rozmiar 140?)Z tego co już szukałam w sklepach to nic mi się nie podoba, ale fakt, że jeszcze mało takich typowych wiatrówek, chyba jeszcze za wcześnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Co nowego w h&m, kappahl? 10.02.08, 21:35 Rewelacyjną kurteczkę kupilam w zeszlym roku w c&a, kosztowala chyba 60zl i jest świetna, bardzo latwo się ją czyści, więc mimo tego, ze ma biale i beżowe wstawki syn nie wygląda jak kocmoluch Na razie nie będę jej sprzedawać bo jeszcze jest dobra, więc na wiosnę do szkoly będzie w sam raz. Może zajrzyj do c&a? Ja bylam bardzo zaskoczona, spodziewalam się jak zawsze czerni i szarości Będę wystawiala po Danielku komplet przeciwdeszczowy z cubusa, kurtka i spodnie, granatowy, ale to za kilka dni, jak będziesz miala ochotę to zajrzyj Odpowiedz Link Zgłoś
marie7 Re: Co nowego w h&m, kappahl? 10.02.08, 17:10 W KappAhl nie wiem,w H&M pojawiły się śliczne wiosenne kurteczki w kolorze fuksji za 99,90 z odpinanym kapturem na podszewce. Szmizjerki/tuniczki zielone,różowe,zielone w krateczkę 39.90 i 59.90. Dzisiaj kupiłam świetną czapkę z daszkiem-jeansową na wiosnę za 19.90.Po tych czapkach już ani śladu i na Bielanach i w Arkadach,na szczęście jak tylko pokazały się na Allegro pojechałam i do sklepu i kupiłam ostatnią w rozmiarze 104/116. www.allegro.pl/item309782594_h_m_czapeczka_z_kwiatuszkami_104_116_wiosna_08.html Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Co nowego w h&m, kappahl? 10.02.08, 21:30 Tę czapeczkę mam, kupilam trzy tygodnie temu Ale się napalilam na tę kurtkę, uwielbiam ten kolor, może ktoś kupil i może zrobić zdjęcie? No i te tuniczki... kurczę, musze pojechac do hm, tylko jak... Kolekcję zary widzialam, nic mi nie wpadlo w oko. A co slychać w kappahlu, c&a, cubusie? Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Co nowego w h&m, kappahl? 10.02.08, 21:49 Ja aktualnie szukam jakiejś kurtki-wiatrówki i za tym głównie się rozglądam, bo innych potrzeb na razie nie mamy. A z kurtek w oko wpadły mi tylko wiatrówki i katanki jeansowe z KappAhl oraz jeansowe kurteczki tunikowe zapinane dwurzędowo na duże guziki Cherokee. Kurtki w C&A na razie mnie rozczarowują (są ładne, ale tylko w dziale dla maluchów), w Cubusie też nic ciekawego w kwestii kurtkowej. Zaglądnęłam do Benettona, a tam niemiła niespodzianka - zlikwidowali dział dziecięcy, więc teraz już nigdzie we Wrocławiu nie ma ubranek dla dzieci tej firmy Na razie czekam cierpliwie co jeszcze pojawi się w H&M, Zarze, Cubusie, C&A, KappAhl, reKids, Wójciku i Coccodrillo. Jakieś cudo w turkusie lub wiosennej zieleni mile widziane Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Co nowego w h&m, kappahl? 10.02.08, 22:00 Akurat potrzebuję kurteczki i katanki jeansowej Wszystko inne mamy, na wiosnę oczywiście, bo na lato zostaly nam tylko 4 sukienki i trzeba mi będzie obkupić córę od stóp do glów Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Co nowego w h&m, kappahl? 10.02.08, 22:09 www.coccodrillo.pl/?i=kat&id=40&s=W7 Właśnie zobaczyłam nową kolekcję Coccodrillo i oprócz kolekcji India (niestety od 122) nic mi się nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Co nowego w h&m, kappahl? 10.02.08, 17:52 To zależy co Cię interesuje? Kolekcje wiosenne pojawiły się już wszędzie, najpiękniejsze są chyba w Zarze. Co do H&M to od dawna tam nie byłam i pewno nieprędko będę, bo auto znowu mi padło i o wypadach do miasta nie mam co myśleć, nawet córki do przedszkola nie mam jak odtransportować, więc siedzimy w domu Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Co nowego w h&m, kappahl? 10.02.08, 23:16 A Moze widzialyscie gdzies kurtki (wiatrowki na bawełnianej podszewce lub cieplejsze z wypinaną bluzą) w kolorze brązowym, moze byc z turkusem lub błękitem, ew. beżowe, np. jak ta z Next: www.next.co.uk/shopping/children/girls3-16years/3/19 Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Co nowego w h&m, kappahl? 10.02.08, 23:24 mialam kiedys taka kurtke nexta z odpinanym polarem i nie byłam z niej zadowolona, bo bez polara była bardzo szeroka i brzydko lezała. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Co nowego w h&m, kappahl? 11.02.08, 00:05 A, skoro szeroka, to odpada - corka jest chudzielcem. Ciekawe, czy w ogole gdzies znajdę kurtke na wiosnę w takiej kolorystyce, jak sobie wymysliłam Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra8500 Re: Co nowego w h&m, kappahl? 11.02.08, 07:34 Chciałam sie zapytac w jakiej rozmiarówce sa te sliczne kurteczki z h&m u? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_wp Re: Co nowego w h&m, kappahl? 11.02.08, 10:53 A te czapeczki, których linka wysłałaś są jeszcze? Bo w poście jest mowa o dzinsowych a w linku jest bawełniana. Sliczna zresztą, ciekawe po ile w sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
marie7 Re: Co nowego w h&m, kappahl? 11.02.08, 11:08 Tych z linka już nie widziałam,przynajmniej we Wrocławiu były po 19.90 A jeansowe dopiero co się pokazały Jeśli chodzi o kurteczkę to jest w rozmiarówce 86-122.Wysłałam męża po nią,jak kupi to zrobię fotkę Odpowiedz Link Zgłoś
pade marie7 11.02.08, 11:13 a gdzie ona jest? w pasażu? dzwoniłam na bielany i jeszcze nie mają Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: marie7 11.02.08, 11:21 ahaaa jak tylko będziesz miała kurteczkę, zrób zdjęcie, i dawaj linka z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
marie7 Do Pade:) 11.02.08, 11:23 Właśnie mój mąż dzwonił,kupił kurteczkę.Podobno jest pełna rozmiarówka,ale pojedyncze sztuki....Zadzwoń i zamów,bo nie wiem jaki rozmiar potrzebujesz?116? Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Do Pade:) 11.02.08, 14:27 zarezerwowałam 116, dzięki rozmowa była świetna bo sprzedawca nie wiedział o co mi chodzi a ja nie potrafiłam mu wytłumaczyć jak wyglada kurteczka, a najlepsze było to, ze na poczatku rzuciłam hasło fuksja)) i usłyszałam yyyhmm)) Odpowiedz Link Zgłoś
marie7 Re: Do Pade:) 11.02.08, 14:49 img148.imageshack.us/img148/1079/p1060509wx2.jpg być może kolor nie tak wyrazisty,ale kurteczka jest przepiękna,podszewka w serduszka,odpinany kaptur,"łatki" w formie serduszek na łokciach no i ten kolor) czekam na Twoje wrażenia pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
szurkas do marie7 11.02.08, 15:41 a te kurteczki sa juz w dziale dla dzieci starszych?(chodzi mi powyzej rozmiaru 86)nie wiem czy to takie same ale czy ten model jest jeszcze w kolorze jasno różowym? tam gdzie mieszkam niestety nie widziałam tych fajnych różowych czapeczek a one od jakiego są rozmiaru? Twoja czerwona kurteczka bardzo mi sie podoba sama bym kupiła dla córki.JAki rozmiar dla 3 -latki? Odpowiedz Link Zgłoś
marie7 do szurkas 11.02.08, 16:13 Ta kurtka nie jest czerwonasorki za kiepskie zdjęcie Kurteczka dostępna jest w dziale 86-122.Jasno-różowych nie było,może jeszcze się pojawią?nie wiem... Czapeczki były od rozmiaru 86-98,zobacz na Allegro,tam jest tego zatrzęsienie... Na moją 3,5 latkę kupuję kurtki w rozmiarze 104,jednak rękawki są troszkę za długie. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: do szurkas 11.02.08, 17:05 fason baaardzo mi się podoba, wydaje mi się że jest dluższa, za plecki, no i jeśli rzeczywiście jest w kolorze fuksji (ciemny róż)) to bedzie super dzięki marie7 za namiary, ja swoją dopiero jutro będę miala Odpowiedz Link Zgłoś
coronella pade 11.02.08, 14:17 a jak Cie znależc na allegro? Masz może jakies ubrania po synku, ale w troszke mniejszym rozmiarze? Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: pade 11.02.08, 14:25 mam ten sam nick co tu tylko z jedynką bez spacji po Danielu sprzedaję mniej więcej na bieżąco, więc to co wystawię to będzie kilka rzeczy w rozmiarze 134-140, poza tym Danio straaasznie niszczy spodnie, więc ostała mi się tylko jedna fajna para jeansów, ale też na 140 Odpowiedz Link Zgłoś