monjik 25.08.03, 14:34 Zwracam się z prośbą do użytkowniczego tego wózka - napiszcie co o nim sądzicie. Lepiej wybrać wózek "na paskach" czy na zwykłym podwoziu, kółka pompowane czy plastikowe? Bede wdzięczna za każdą odpowiedź. Pozdrawiam. Monika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aasik25 Re: Wózek Nestor Damian 26.08.03, 07:55 Witaj, Mam koleżanki, które NIESTETY kupiły ten wózek. Powtarzając za jedną z nich - Justyną mamą 5 miesięcznego Konrada: "nie poleciłabym tego wózka nagorszemu wrogowi". Wymieniała już kółka, poza tym fatalnie się prowadzi gdy dziecko jedzie tyłem do mamy a czasem tak wieje że nie ma innego wyjścia, dziecko leżąc jest wygięte bo nie ma tam prostej powierzchni tylko delikatne v i pupa dziecka leży w dole a nogi wyżej i wcale nie jest to zaletą... już nie pamietam co tam jeszcze było ale pamiętam jak sama myślałam o tym wózku i teraz dziekuję że się rozmyśliłam. Może lepiej kupić lepszy wózek a np używany na allegro lub w anonsach? Asia Odpowiedz Link Zgłoś
monjik Re: Wózek Nestor Damian 28.08.03, 14:40 Bardzo proszę o jeszcze jakies opinie... Odpowiedz Link Zgłoś