mnemonka 26.02.08, 18:00 Jak w temacie, kiedys była w ikei drabinka do pokoju dla dziecka kolorowa do zawieszenia na sciane. Podobno w nowej kolekcji juz jej nie ma, gdzie moge szukac , żeby spróbowac ja zdobyc? A moze ktos ma na sprzedaz? Pzdr M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mira31 Re: Szukam drabinki z Ikea 27.02.08, 09:04 ja mam taką drabinkę, kupiłam w ikea jak córka miała 3 lata, wspinała się po niej jak małpka. jako 5 latka dostała łozko na antresoli i już drabinka nie była potrzebna. drabinka jest metalowa, niebieska, przy miejscach mocowania do sciany są takie maskownice gumowe. jak chcesz zrobię zdjecia i jutro je przeslę, jestem z okolic warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
mnemonka Re: Szukam drabinki z Ikea 28.02.08, 19:15 Daj znac jestem zainteresowana Odpowiedz Link Zgłoś
mira31 Re: Szukam drabinki z Ikea 29.02.08, 07:52 ok, w poniedziałek wyslę na gazetowy zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
mnemonka Re: Szukam drabinki z Ikea 29.02.08, 09:10 A nie dałoby rady szybciej ? Synek ma urodziny w sobote i jesli by sie dało połączyłabym te dwie rzeczy bo akurat marzy o drabince Odpowiedz Link Zgłoś
mira31 Re: Szukam drabinki z Ikea 29.02.08, 09:15 zdjęc nie, ale jaeżeli jesteś z warszawy, to rano jutro będę jechała i jak mi napiszesz z jakiej jesteś dzielnicy, to mogę ja wziąc ze sobą i ją obejrzysz i zadecydujedz Odpowiedz Link Zgłoś
mnemonka Re: Szukam drabinki z Ikea 29.02.08, 09:28 Jestem spod Warszwy z okolic Piaseczna, ale bede podrózowała jutro na białołęke, więc możemy sie jakos spotkac W końcu przemierze Wawę wzdłuż Odpowiedz Link Zgłoś
mira31 Re: Szukam drabinki z Ikea 29.02.08, 10:47 ok. jutro będę w godz. 9.30-11.30 w CH reduta w al. jerozolimskich, jak Ci pasuje daj na priv. nr telefonu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś