gonia744 04.03.08, 20:12 chcizłabym kupić Małej leżaczek.Czy możecie doradzić jaki?Czy jesteście zadowolone z uzytkowania, wady i zalety jakie ich są.Dzięki z góry za odpowiedź.Pozdrawiam.Gosia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agata688 Re: leżaczki 04.03.08, 20:30 my mamy lezaczek fisher price i jest ok. wada taka ze do 9 kilo a moj smok ma 3 mies. i wazy juz ponad 7 .teraz jak bym miala kupowac to kupilabym lezaczek-bujaczek tez FP,bo jest do 18 kilo a cenowo nie wychodzi duzo drozej Odpowiedz Link Zgłoś
reewa Re: leżaczki 04.03.08, 21:06 My mamy leżaczek)Dostaliśmy go po mojej siostrzenicy)Firma "Jawoszek".Jestem z niego zadowolona (pomimo tego,że nie znam tej firmy),nie wiem,jak wagowo,bo jak powiedziałam dostałam go od siostry...Wiem jedno:siadała w nim moja siostrzenica,ma teraz ponad 2 latka i jest ok))Podoba mi się to,że jest regulowane oparcie,nie wiem czy to standard czy nie) Pozdrawiam) Odpowiedz Link Zgłoś
agata688 Re: leżaczki 04.03.08, 21:32 nasz nie ma regulacji oparcia wyglada tak: www.totu.pl/cena/1983138-fisher-price-uspokajajacy-lezaczek-mattel a teraz kupilabym taki(nawet tanszy) www.allegro.pl/item323009841.html Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: leżaczki 04.03.08, 21:49 Był już taki wątek...ja mam fisher price leżaczek bujaczek drugi link który podała agata jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
poziomka781 Re: leżaczki 04.03.08, 22:08 Ja też mam leżaczek Fisher Price, ten drugi link Agaty i jestem bardzo zadowolona, on jest do 18 kg a mała ma 8 miesięcy i myślę że jeszcze długo nam posłuży, jeżeli oczywiście mała dalej tak chętnie będzie chciała w nim siedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
pengua Re: leżaczki 04.03.08, 22:19 Ja mam lezaczek skandynawskiej firmy Baby-Bjorn. Jest fantastyczny. Nie wiem co bym bez niego zrobila. Nie wiem jak inne sa skonstruowane, ale w tym jak dziecko lezy i sie troche rusza to samoistnie go wprowadza w lekkie bujanie. Jest dosc lekki i nieduzy. A poza tym nie jest w slodko pierdzacych kolorach i oczy od niego nie bola Odpowiedz Link Zgłoś
edzia.79 Re: leżaczki 04.03.08, 22:48 ja mam lezaczek ficher price do 18 kg. jest super,mozna pozniej z niego zrobic fotelik na biegunach a co najwzniejsze posluzy nam przez ok 3 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
hogi3 Re: leżaczki 05.03.08, 08:47 ja też mam leżaczek bujaczek Fisher Price do 18 kg i gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
habina Re: leżaczki 05.03.08, 09:29 Dostalismy w prezencie jeszcze dla Zuzi zwykly najzwyklejszy niefirmowy lezaczek, ktory sluzyl "nam" baaaardzo dlugo. Zuzka byla w nim karmiona, lubila w nim sobie polezec i sie pobujac. Korzystal a niego rowniez Maks, aczkolwiek krotko poniewaz Synek jest malym zywiolkiem i akrobacje nie z tej ziemii w nim wyczynial mimo ze przypiety byl. Lezaczek ma jedynie regulowane oparcie i mozliwosc zablokowania oparcia zeby sie nie bujalo, oczywiscie pasy i to wszystko. Sluzyl kilku dzieciakom i spisal sie na medal mimo iz niefirmowy FP bardzo mi sie podoba, moj synek bujal sie na calego w nim u naszych przyjaciol (buja sie rewelacyjnie), lezaczek posiada wibracje, panel do zabawy i rozne takie inne cuda, ale ostatnio podczas bujania synka przyjaciol jeden drut pekl dziecko ciut sie potluklo... a pare zlotych (niamalo) w bloto po 7 miesiacach bujania... Generalnie FP zbyt cienkie te druty na ktorych sie buja ma... Nasz lezaczek ma za to grube plozy Odpowiedz Link Zgłoś
habina Re: leżaczki 05.03.08, 09:31 habina napisała: > Generalnie FP zbyt cienkie te druty na ktorych sie buja ma... > > O o takie wlasnie druty mi chodzi: www.totu.pl/cena/1983138- fisher-price-uspokajajacy-lezaczek-mattel , nie polecam. Po peknieciu przyspawano, ale nie nadaje sie juz do niczego Odpowiedz Link Zgłoś
aguskin Re: leżaczki 05.03.08, 09:56 miałam leżaczek inglesiny, był super bo bardzo głeboki i nie bałam sie ze przy akrobacjach wypadnie, sluzyl dlugo i kilku bobasom, długi, regulowane oparcie, i podnozek, pralam w pralce z 10 razy i wygladal jak nowy, choc nie wiem czy inglesina produkuje jeszcze ten model Odpowiedz Link Zgłoś
agata688 Re: leżaczki 05.03.08, 11:52 habina napisała: > FP bardzo mi sie podoba, moj synek bujal sie na calego w nim u > naszych przyjaciol (buja sie rewelacyjnie), lezaczek posiada > wibracje, panel do zabawy i rozne takie inne cuda, ale ostatnio > podczas bujania synka przyjaciol jeden drut pekl dziecko ciut sie > potluklo... a pare zlotych (niamalo) w bloto po 7 miesiacach > bujania... > Generalnie FP zbyt cienkie te druty na ktorych sie buja ma... > Nasz lezaczek ma za to grube plozy > dlatego wlasnie teraz kupilabym ten do 18 kg,bo ten jest tylko do 9 kg. ps. ten lezaczek-bujaczek co przeslalam ci ten 2 link to jest chyba teraz nawet w jakiejs promocji przed wielkanoca. zastanow sie nad nim bo dziewczyny ktore go maja polecaja i sa zadowolone(moze nawet sama mojemu kupie bo jak juz pisalam ma 3 mies. i ponad 7 kg,a tak przynajmniej do 3 lat by posluzyl) pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
agata688 Re: leżaczki 05.03.08, 11:59 jeszcze to jest super ale juz drozsze www.allegro.pl/item317734655.html Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka369 Re: leżaczki 05.03.08, 09:59 ja mam fisher price do 18 kg i jestem z niego zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
gonia744 Re: leżaczki 05.03.08, 18:05 dzięki wszystkim za rady-kupimy ten do 18kg.Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś