bodusia 14.03.08, 08:53 czy któraś z mama używa Chusty-nosidełka CARRYCOT INFANT i może się podzielić opinią z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda.tyl Re: chusta-nosidełko carrycot infant 14.03.08, 09:33 Takiego bubla nie spotkałam nigdy, nie kupuj!!! Nie da się w tym nosić dziecka, lepiej zainwestować w chustę, w której dziecko przyjmuje pozycję fasolki, naturalną jak w brzuchu mamy. Ja mam mei tai, dobrze robi na bioderka, bo nóżki są odwiedzione szeroko. Ortopeda widział i pochwalił mój wybór. Carryout można użyć co najwyżej jako worek na zakupy - taka moja opinia, nawet nie próbuję sprzedać tej chusty innym, bo boję się o swoją opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
budzik11 Re: chusta-nosidełko carrycot infant 14.03.08, 10:40 Wejdź na forum o chustach: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=1014 ale krótko mówiąc - nie kupuj. Nie znam, nie czytałam ani jednej pozytywnej opinii o tym czymś. Kto to w ogóle nazwał CHUSTĄ?? Kup długą, wiązaną, jest najbardziej uniwersalna i starczy nawet dla kilkulatka. Odpowiedz Link Zgłoś