smeagoul 27.03.08, 21:31 no i który wybrac??? s+ ma dobre noty a nowy model X jeszcze chyba nie miał testow?? który byście wybrały nowość czy ten starszy model który jest "sprawdzony" sama nie wiem.... a jeśli już jesteśmy przy cybexach to czym się rózni s od s+????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boziaj cybex sulution plus :) 28.03.08, 07:24 szczerze to wybrałabym cybex solution - bez S - lub czekała na testy X (jesli nie musisz kupować natychmiast) S ma jednak słabsze noty niż starszy solution, dla mnie bezpieczeństwo to priorytet, a kolejność kolekcji o X na razie nic nie wiadomo , kot w worku s od s+ różni sie tapicerką, ta plus IMO fajniejsza (a la zamsz, a nie bawełniana) Odpowiedz Link Zgłoś
beatazet Re: cybex solution s+ czy cybex X??????????? 28.03.08, 08:16 Witam. Mamy Cybex Plus (ten bez ochrony ramion). Tapicerka bardzo fajna. Zaraz po zakupie weszły Cybexy X. Trochę żałowałam, bo wydaje mi się, że maja dłuższe podłokietniki i wydaje się dobra osłona boczna ramion. jednak bez testów bym chyba nie kupiła. Odpowiedz Link Zgłoś