basha 03.09.03, 20:00 Hej! Jakie znacie strony? Basia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagodziana Re: strony sklepów internetowych dla dzieci 04.09.03, 07:47 www.mininiebo.pl www.tomi.pl www.swiatdziecka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mariola1101 Re: strony sklepów internetowych dla dzieci 04.09.03, 09:59 www.styldziecka.pl www.tanimarket.pl www.spdesign.biz (buciki Gucio) Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: strony sklepów internetowych dla dzieci 04.09.03, 12:01 www.tomi.pl www.baby.com.pl www.bobomarket.pl www.bobo.pl www.carimex.home.pl krainazabawek.pl www.maluchy.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
basha Re: strony sklepów internetowych dla dzieci 05.09.03, 21:33 hej! dzięki za odpowiedzi. Może jeszcze ktoś zna jakieś stronki, chciałabym zgromadzić jak najwiecej. Aha i napiszcie czy kupowałyście na którejś z nich Basia Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: strony sklepów internetowych dla dzieci 05.09.03, 22:27 ja kupowalam w Tomi - nie jest to najtanszy ze sklepow, bo dosyc sie cenia za przesylke, ale jakos sie tak zlozylo, ze tam mieli co chcialam. Poniewaz sklep miesci sie w Wawie, a ja mieszkam pod Warszawa, to przesylka byla bardzo szybko, bodajze na drugi dzien od zlozenia zamowienia. Nie mialam zastrzezen. Aha, i zamawialam w spdesign buciki Gucio - tez szybka przesylka (3 dni, o ile pamietam), wszystko tak jak chcialam. Jeszcze przypomnial mi sie www.bobokomis.pl - maja tam tez nowe rzeczy. aga Odpowiedz Link Zgłoś
adamskakamila Re: strony sklepów internetowych dla dzieci 06.09.03, 19:46 Ja kupuje barzdo czesto ubranka dla mojego synak w endo www.endo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
martael Re: strony sklepów internetowych dla dzieci 06.09.03, 20:12 Cześć, Ja mogę dorzucić do tego jeszcze: www.marko-zabawki.pl www.maluchy.com.pl www.ubranka.pl www.bobasek.pl www.jakobi.prx.pl Kupowałam za to w: www.bobomarket.pl, www.tanimarket.pl i w www.baby.com (sklep Świat Dziecka) wszystkie te sklepy są OK. Bobomarket lubię pomimo to, że często nie mają rzeczy oferowanych na ich stronie, ale dzwonią, mailują, interesują się...i zakupy zawsze wychodzą mnie taniej niż planowałam, a rzeczy jestem bardzo zadowolona. O sklepie Tanimarket ostatnio był spory wątek na tym forum (zob. mniej więcej 6.08) - jest dużo zadowolonych osób, ja też. Z www.baby.com też jestem zadowolona. Wózek przywieźli, wnieśli, wzięli kaskę, podziękowali , zero problemów. Pozdrawiam, Marta Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: ksiegarnie internetowe 08.09.03, 09:16 Jeszcze mi sie przypomnialo o ksiegarniach w sieci: www.siedmiorog.pl - dosc atrakcyjne warunki zakupu, bo juz za 40 zl przesylka gratis. Ceny faktycznie nizsze niz w sklepach. Wczoraj widzialam w Empiku ksiazeczke za 19.90, ktora na stronie www kosztowala 17,90. www.zielonasowa.pl - podobno wkrotce bedzie sklep internetowy www.merlin com.pl - ale tu wcale tak tanio nie jest. Trzeba duzo wydac, zeby miec przesylke gratis. Poza tym, u nich np. Basnie Andersena kosztowaly 41,50, a w Empiku, ktory przeciez do tanich nie nalezy - 39 zl (to samo wydanie). aga Odpowiedz Link Zgłoś