porzeczka1 09.04.08, 10:21 Chcemy kupić do ogrodu taka trampoline-batut. Może ktoś z was posiada i ma jakies uwagi co do takiego zakupu? są rózne średnie, która wybrać? z siatka czy bez? Będę wdzięczna za podpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
denia71 Re: Trampolina ogrodowa 09.04.08, 22:27 Kupiliśmy w zeszłym roku trampolinę o średnicy 3 m : www.allegro.pl/item343486481_trampolina_3m_10_ft_z_siatka_gw_fak_vat.html Była hitem zarówno dla 3-latki jak i 8-latka ( a nawet dużo starszych kuzynów). Już nie mogą się doczekać kiedy pojawi się w tym roku w ogrodzie. Gdybym miała wybierać jeszcze raz, kupiłabym większą, koniecznie z siatką zabezpieczającą - chociaż zależy to od wieku i ilości dzieci które będą się tam bawić. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Trampolina ogrodowa 09.04.08, 23:24 Czyli taka 3 metrowa jest trochę mała? Jak dwójka dzieci skacze naraz to sobie przeszkadzają? Odpowiedz Link Zgłoś
denia71 Re: Trampolina ogrodowa 10.04.08, 00:00 U nas często skakali nawet w trójkę (8-latek , 14-latek i 16-latek) - wtedy było im trochę ciasno, dlatego teraz wybrałabym większą. Dwójka dzieci na pewno zmieści się na 3 metrowej trampolinie, bedą sobie "przeszkadzać" jeżeli nie uda im się zgrać rytmu tzn jedno będzie dużo mocniej lub szybciej skakało, ale to też jest element fajnej zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Trampolina ogrodowa 10.04.08, 00:53 ja w sumie tez mam trójkę, ale duzo mlodszą (5,5; 3,5; 20 mies.) - musze w takim razie przemysleć wielkośc trampoliny. A powiedz mi - na sezon zimowy zapewne składacie trampolinę - czy zajmuje bardzo duzo miejsca? Ja nie mam ani piwnicy ani strychu i tak się zastanawiam, czy zmieści mi sie w szopie ogrodowej? Odpowiedz Link Zgłoś
denia71 Re: Trampolina ogrodowa 10.04.08, 09:00 Po całkowitym rozlożeniu trampolina nie zajmuje dużo miejsca - my ponieważ mamy miejsce nie rozkładaliśmy koła trampoliny i postawiliśmy je w pionie - będzie mniej składania. Odpowiedz Link Zgłoś
ewapoznan Re: Trampolina ogrodowa 10.07.08, 13:17 A czy jest sens kupowania trampoliny o średnicy 1-1,5m czy to strata kasy? Odpowiedz Link Zgłoś