Dodaj do ulubionych

Tup Tup - już jest w internecie!!!!

05.09.03, 09:26
Spiesze donieść wszystkim entuzjastom tej marki, ze Ubranka Tup Tup, można
zakupić w sklepie www.tanimarket.pl.
Koszt przesyłki pocztą priorytetową to 10zł.
Obserwuj wątek
    • agni71 Re: Tup Tup - już jest w internecie!!!! 06.09.03, 00:12
      zbyszeq1 napisał:

> Spiesze donieść wszystkim entuzjastom tej marki, ze Ubranka Tup Tup, można
      > zakupić w sklepie www.tanimarket.pl.
      > Koszt przesyłki pocztą priorytetową to 10zł.

Dzieki za informacje. Wlasnie ogladam i niektore rzeczy sa bardzo dfajne, a
      inne wydaja mi sie troche drogie...

Zainteresowaly mnie np. kombinezony. Nie wiedzialam, ze Hurtimex robi je w
      ogole... Czy ktoras z Mam, a raczej ich maluchow uzywala kombinzonu tup-tup?
      czy sa cieplutkie, praktyczne, wygodne dla dziecka? Ktory bylby najlepszy dla
      chodzacego juz maluszka?

z gory dziekuje za sugestie,
      aga
    • edyta774 Re: Tup Tup - już jest w internecie!!!! 10.09.03, 12:04
      Próbuję znależć ubranka tup-tup na wskazanej stronie i... nic. Co prawda
      kategoria ubranka ale nic w niej nie ma... sad Czyżby coś zmieniali....?

Edyta
      • edytek1 Re: Tup Tup - już jest w internecie!!!! 10.09.03, 15:27
        U mnie też nic? Wszystko wykupili???????????? Chyba niemożliwe.
      • besta3 Re: Tup Tup - już jest w internecie!!!! 10.09.03, 15:29
        Ja też nie znalazłam tam żadnych ubranek.

Pozdrawiam Ania.
    • magda2303 Re: Tup Tup - już jest w internecie!!!! 10.09.03, 20:34
      A dwa dni temu jeszcze były...
      • basiaurban Re: Tup Tup - już jest w internecie!!!! 11.09.03, 02:09
        Dokładnie tak - były, a teraz pusto. Co się dzieje???
        Basia
        • mamamamamama Re: Tup Tup - już jest w internecie!!!! 11.09.03, 09:27
          Ja sobie wypatrzylam kombinezonik dla mojej cory Tup Tupa na tanimarkrt , a tu
          nic!!!

Na poczatku wchodzilam i mozna bylo obejzec wszystkie ubranka Tup Tup , a teraz
          zauwazcie , ze kolo ubranek nie ma zadnej liczby. Czyzby zrezygnowali ze
          sprzedazy ubranek???

Wie ktos o co w tym chodzi???

Akurat teraz mam kase i chcialam zamowic ten kombinezonik , a tu cholera nie
          ma!!!

Jestem zlasad
          • edyta774 Re: Tup Tup - już jest w internecie!!!! 11.09.03, 11:40
            Witam wszystkich,
            to samo zauważyłam i... napisałam dzisiaj do nich mail-a z zapytaniem. Jak
            tylko dostanę odpowiedź dam znać.

Edyta
    • edyta774 Re: Tup Tup - już jest w internecie!!!! 11.09.03, 14:26
      Dobra wiadomość- poniżej załączyłam informację jaką dostałam na mój mail.

Edyta

<Dzień Dobry,
      <generalnie wprowadzamy ubranka, ostateczny kształt oferty będzie nam znany w
      <przyszłym tygodniu,
      <myśle że do środy artykuły z oferty będą widoczne na naszej stronie
      • tanimarket Re: Tup Tup - w internecie-niestety nie będzie!!!! 15.09.03, 15:49
        Drodzy Rodzice,
        przeprowadziliśmy rozmowy z firmą Hurtimex, ustalilismy zasady współpracy,
        otrzymalismy materiały -zdjęcia -rozpoczeliśmy wprowadzanie art do oferty i
        jednocześnie złożyliśmy zamówienie na produkty tup-tup.
        Już po złożeniu zamówienia okazło się, że jeszcze musimy poczekać..., dziś
        otrzymaliśmy informacje że firma Hurtimex sama planuje otwarcie sklepu wobec
        czego musi odwołać wcześniejsze ustalenia i nie będzie realizowac naszych
        zamówień.

Dlatego też niestety zmuszeni jesteśmy wycofac ich artykuły z oferty za co
        przepraszamy naszych obecnych i potencjalnych klientów.

www.tanimarket.pl

• agni71 Re: Tup Tup - w internecie-niestety nie będzie!!! 15.09.03, 21:54
          tanimarket napisała:

> dziś
          > otrzymaliśmy informacje że firma Hurtimex sama planuje otwarcie sklepu wobec
          > czego musi odwołać wcześniejsze ustalenia i nie będzie realizowac naszych
          > zamówień.

Jaka szkoda sad( Dziekujemy w kazdym razie za informacje ...

aga
          • na4 Re: Tup Tup - w internecie-niestety nie będzie!!! 03.10.03, 15:58
            Czy może ktoś wie kiedy firma hurtimex będzie miała ów sklep ?
    • w_ania Re: Tup Tup - już jest w internecie!!!! 05.10.03, 22:11
      No właśnie Kiedy????? oby jak najszybciej. Taka firma i jakiś beznadziejny
      markering.
      • agni71 Re: Tup Tup - sklep Hurtimexu 06.10.03, 23:26
        puyalam ich ostatnio o sklep internetowy. Napisali, ze jest przygotowywany, ale
        zadnych terminownie podali. Odnioslam wrazenie, ze niepredko sad( Cos firmie na
        klientach nie za bardzo zalezy....

aga
        • ola_231 Re: Tup Tup - sklep Hurtimexu 08.10.03, 13:49
          Nie wiem czy pamietacie moje posty na temat sklepu internetowego Tup-Tupa...
          Starałam sie stworzyć taki sklep internetowy w którym mozna by było zakupić
          ubranka. A może raczej zdjęcia ubranek które mogła bym potem wam wysłac.

Pisałam, że rozmowy sie toczyły ale niestety nie doszły do skutku.
          Dlaczego?

Po pierwsze
          Mozemy podziękować wszystkim mało uczciwym mamom które dokonały zakupów z
          gazetki "Mamo to ja". A może raczej dokonały zamówienia i nie poodbierały
          paczek. Było ponad 500 zamówień z czego tylko 200!!! mam odebrało paczki na
          poczcie.
          Więc w firmie padło pytanie, że jesli będe wysyłała paczki mamom a one nie
          odbiorą czy pokryje koszty przesyłek (niestety mnie na to nie stać)

Po drugie
          Konflikt pokoleń.
          Pan prowadzący firmę nie uwaza aby internet był najlepszym miejscem do
          sprzedaży. Nie wierzy w sklepy internetowe i uważa (co sie wiąże z pierwszym
          punktem) że mozna tu więcej stracić niż zyskać.
          Natomiast jego syn jest na "bardzo za" ale jak to bywa różnica zdań.....

Po trzecie
          Hurtimex twierdzi iz duzym problemem było by wyprodukowanie kolekcji dla
          takiego celu. Nie są w stanie przewidziec co się sprzeda a co nie. Więc potem
          jak mama zamówiła by ciuszek a okazało by sie, że juz go nie ma na magazynach
          to co wtedy? Dla mnie to problemy które w pewnych sytuacjach są oczywiste.
          Jeśli czegoś nie ma to informacja że towaru brak. Ale widze że tylko ja to
          rozumimiałam....

Więc szczerze wątpie aby pojawił sie sklep internetowy a jesli juz nie będzie
          to predko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka