asiulenka1981 21.04.08, 14:46 Jaki poecacie laktator - ręczny czy elektryczny? Jaki jest lepszy. Słyszałam, że dośc dobre sa firmy AVANT Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikaa13 Re: Laktator 21.04.08, 15:35 a jeszcze lepsze firmy Medela i nie takie drogie, ja miałam akurat ręczny i nie narzekam Odpowiedz Link Zgłoś
artjoasia Re: Laktator 21.04.08, 15:43 Miałam ręczny (Medela) i męczyłam się strasznie, natychmiast dokupiłam do niego silniczek. No, ale moje dziecko leżało w inkubatorze, więc musiałam odciągać cały pokarm. Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: Laktator 21.04.08, 15:46 ja mialam reczny aventu i w sumie srednio polecam. moze to kwestia tego, ze mialam malo pokarmu, ale bolalo mnie jak cholera nawet w kilka miesiecy po porodzie, odsysalo sie co chwile od piersi i mialam ogromne problemy z odciaganiem. niestety nie mam doswiadczen z innymi laktatorami. Odpowiedz Link Zgłoś
betibor Re: Laktator 21.04.08, 16:54 ja mam canpol babies premium, ręczny i jestem zadowolona.cena ok 120 zł. Odpowiedz Link Zgłoś