katka761 25.04.08, 22:46 gdzieś mi sięta nazwa obiła o uszy. czy warto kupować np. sandałki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurinko Re: CLARKS - co to za obuwie 25.04.08, 22:50 Clarks to brytyjska marka z wieloletnią tradycją. Buty dobrej jakości, moim zdaniem godne polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: CLARKS - co to za obuwie 25.04.08, 23:33 Dwa lata temu kupilam ich baleriny dla siebie i musze powiedzieć, że wygodniejszych w życiu nie miałam. W tym roku znów kupię tam balerinki - niestety ceny dosyć wysokie (wewnątrz tylko częściowo skórka i materiał) - ok. 300zł. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: CLARKS - co to za obuwie 26.04.08, 00:46 ja kupiłam na ZapposNieporównywalnie taniej! Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: CLARKS - co to za obuwie 26.04.08, 17:28 kupiłam w zeszłym roku buty na obcasie też ok 300zł- ale przetańczyłam w nich całe wesele takie bestie wygodne są. Mam kilka par , wszystkie świetnie się noszą. Córka nosi paputki po domu Clarksa. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 jeśli ktoś chce 26.04.08, 18:06 buty Clarks'a to za 10 dni będę zamawiała za pośrednictwem znajomych w USA. Nie naliczam żadnych prowizji, haraczy- jedynie podzielenie kosztó paczki ekspresowej czyli 50 dolarów, w tym momencie już są 3 osoby Buty są na www.zappos.com. Ale wstrzymajmy się póki co ponieważ wszystko zależy od tego czy paczka któa idzie do mnie z butami i ubrankami bezpiecznie dotrze w moje ręce Odpowiedz Link Zgłoś
paliwodaj clarks 26.04.08, 21:45 potwierdzam, dobre to sa buty i sama mialam kilka par. Meza wlasnie uzytkuje jedna pare i sa to jego ulubione buty. W USA dosc popularne, na Zappos oczywiscie dosc drogie, jak to zwykle na zappos, za to maja dosc sprawnie dzialajaca obsluge klienta i przesylke za darmo w dwie strony Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: clarks 26.04.08, 21:51 eee tam drogie.. a gdzie jeszcze można kupić? Model który mnie interesuje kosztuje 89dolarów a w Krakowie....319 zł))Więc się nie zastanawiam i kupuję kilka par. Odpowiedz Link Zgłoś
baziaczek do weronka77 27.04.08, 09:46 Weronka, ja jestem b. zainteresowana, tym bardziej, że chyba kojarzę że jesteś z Krakowa i obyłoby się bez kosztów rozsyłania. W jaki sposób robilibyśmy zwrot Twoim znajomym, w PLN czy kupować USD? Odpowiedz Link Zgłoś
qwsd weronka77 27.04.08, 12:01 Hej, Chetnie dolacze do Was z zamowieniem. Czy mozesz szczegoly przeslac mi na:amarkun@wp.pl? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 zamówienie 27.04.08, 20:58 jeśli dojdzie do mnie w stanie nienaruszonym i "nieprzetrzepanym" paczka wysłana tydzień temu- to w przyszłym tygodniu robię zamówienie kolejne. Głównie Gap i buty z Zappos żeby nie robić znajomym kłopotu. WYsyłają mi to paczką za 50 dolarów i ja potem robię złotówkowy przelew z PKO SA uwzględniając kurs dolara, cenę butów i 8,5 bodajże podatku plus 50 dolarów wysyłki. zerknijcie co byście z tego Zappos chciały i najwazniejsze- jaki rozmiar.Ja wierzę głęboko że zamówione przeze mnie 7 będą dobre..... Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: zamówienie 27.04.08, 22:53 Wczoraj natchnięta wątkiem przesiedziałam trochę przeglądając oferty rzeczywiście zappos drożej wychodzi. Czy któraś miała doświadczenia z www.onlineshoes.com ? Odpowiedz Link Zgłoś
busy_bee Re: zamówienie 28.04.08, 10:10 pasik napisała: > Wczoraj natchnięta wątkiem przesiedziałam trochę przeglądając oferty rzeczywiśc > ie zappos drożej wychodzi. Jakos musza zarobic na te darmowe wysylki w obie strony Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: zamówienie 28.04.08, 11:02 Szukałąm włąśnie butó któe dotychczas zamówiłam na Zappos. Jest różnica 4.50dolara...ALe niestety z 4 par które kupiłam na Zappos na onlineshoes była tylko jedna.....na dodatek już out of stock;-( WYdaje mi się że mają gorsy wybór, podobnie jak nordstrom. Odpowiedz Link Zgłoś
sylaluk1 Re: CLARKS - co to za obuwie 28.04.08, 12:05 Heja Buciki Clarks są bardzo popularne w UK, a jakośc wg mnie rewelacyjna.Mam obecnie 3 pary i wszystkie sa bardzo wygodne, synkowi ostatnio kupilam sandałki skórzane (za 12 funtów ) i tez uwielbia w nich chodzic, wczesniej miał trzewiczki i były bardzo wygodne-tak przynajmniej twierdził mój synek... Wystawiam czasem na allegro buciki Clarks nowe dla dziewczynek i jest bardzo duże zainteresowanie, a klientki bardzo zadowolone z zakupów (-: Odpowiedz Link Zgłoś