malenka07 07.05.08, 15:50 chodzi mi dokładnie o taką: www.allegro.pl/item357239522_fisher_price_elektr_niania_z_lampka_gwar24m_e_.html Nie znam opinii na jej temat. Rozważam też Philipsa, ale cena o wiele wyższa. Może ktoś doradzi? Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paliwodaj Re: niania FP - ktoś ma? 07.05.08, 18:47 mam taka "nianie" tylko dwa odbiorniki, spisuje sie dobrze, na baterie nigdy nie uzywalam, nadajnik stoi w sypialni, a odbiorniki na dole w salonie i jeden w kuchni, odleglosci wcale nie duze, dokladnie nie wiem jaka jest maksymalna odleglosc z ktorej slychac. Do jednego jakims sposobem starsze dzieci nalaly wody czy czegos do picia, w kazdym razie bylo to mokre i teraz nie za dobrze slychac, Niania podzielila los telewiora, ktory tez zostal w nieznany mi sposob utopiony, i to skutecznie Ogolnie warto kupic Odpowiedz Link Zgłoś
lewsa Re: niania FP - ktoś ma? 07.05.08, 21:50 Ja również mam taką i spisuje się znakomicie. Ja wychodzę z nią nawet na podwórko i wszystko słyszę. Odpowiedz Link Zgłoś
magi007 Re: niania FP - ktoś ma? 03.06.08, 14:28 podciągam wątek.. też zastanawiam się nad Fisher Price a nianią Orava... Czy możecie coś powiedzieć na temat szumów? Czy słychać np dziecko jak oddycha czy trzaski i szumy? Czy ona cały czas jest jakby na czuwaniu czy włącza się w momencie gdy odbiornik zarejestruje większy hałas ? Pytam bo jedna już oddalam do sklepu bo żeby usłyszeć dziecko to trzeba było włączyć głośnik na maksa a i tak słychać było trzaski... że nie wspomnę, że samo załączanie było jednym wielkim trzaskiem Odpowiedz Link Zgłoś