mamiczek0603 11.05.08, 15:00 www.allegro.pl/item362004218_naklejki_przepiekne_kwiaty_ogromny_zestaw_.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamiczek0603 Re: naklejki kwiaty allegro-ogromny zestaw-opinie 11.05.08, 15:02 Za szybko wcisnelam. Czy ma ktos moze takie naklejki?Zastanawiam sie nad kupnem,chcialabym jednak poznac wczesniej opinie kogos,kto cos takiego posiada. Czy sa tak ladne w realu? Z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
malina2005 Re: naklejki kwiaty allegro-ogromny zestaw-opinie 11.05.08, 15:11 ja kupiłam tuwww.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2411932 i jestem baaaardzo zadowolona, są śliczne, ja mam akurat ten zestaw z rybkami,naprawdę fajne a synkowi podobają się bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
betty_julcia Hmmm 11.05.08, 17:25 ja rozumiem jakies ksieżniczki i inne, ale za 245 zł takie zwykle proste kwiatki sama bym namalowała.... Odpowiedz Link Zgłoś
mamiczek0603 Re: Hmmm 11.05.08, 17:58 A jaka jest roznica miedzy ksiezniczkami a kwiatkami?????????? Nie rozumiem Cie,za ksiezniczki bys zaplacila a za kwiatki nie? Nonsens Odpowiedz Link Zgłoś
malina2005 Re: Hmmm 11.05.08, 18:17 a popatrzylaś na stronę, którą Ci podalam? tam tez są super rzeczy,a ceny chyba bardziej przystępne Odpowiedz Link Zgłoś
mamiczek0603 Re: Hmmm 11.05.08, 18:38 Dziekuje,patrzalam,ale jednak tamte wole. A napisz mi prosze czy te naklejki,ktore Ty masz dobrze sie trzymaja? Nie odklejaja sie?Fajnie wygladaja?Twoje wprawdzie sprawdzone,a boje sie ,ze jak kupie tamte to nie beda tak ciekawe w realu Odpowiedz Link Zgłoś
malina2005 Re: Hmmm 11.05.08, 19:56 moje są bardzo dobre jakościowo, trzymają się ściany, nic się z nimi nie dzieje, no i kolory są rewelka, a to ważne ale wiedzialam, co kupuję, bo tak w ciemno to balabym się, bo jak to reklamować w razie czego, ze ściany zdzierać po jakims czasie? Odpowiedz Link Zgłoś
olaj Re: naklejki kwiaty allegro-ogromny zestaw-opinie 11.05.08, 20:42 Są i w sklepie: www.czerwonykapturek.com.pl są porządne, sama zaczęłam je do Polski ściągac po przetestowaniu w pokojach dzieci, tu widać inny zestaw z tej serii: fotoforum.gazeta.pl/5,2,olaj,3.html Dobrze się trzymnają na gładkich powierzchnich, najlepiej na gładzi gipsowej, meblach, szybach. Pozdrawiam Olaj Odpowiedz Link Zgłoś
betty_julcia Nonsens? 11.05.08, 21:35 A dlaczego od razu nonsens? Po prostu obejrzałam różne naklejki, tym bardziej ze jakiś czas temu sama szukałam do pokoju córki. I ksieżniczki czy inne postacie z bajki kupiłabym bo po prostu moje zdolności artystyczne ograniczają się tylko do namalowania kwiatków Jeżeli miałabym kupowac kwaitki to po prostu bym je namalowala, ksiezniczki nie bo nie potrafię. Proste i logiczne. Pytam też ponieważ obejrzałam mnóstwo zdjeć z urządzania dziecięcych pokoi i widzialam jak cudownie dziewczyny potrafią zagospodarować ściany różnymi kolorami, jakie cuda na nich malują, właśnie niby same kwiatki ale pieknie wyglądają, tym bardziej że ręcznie malowane. Ja mam koleżanke która potrafi ślicznie malować i jak będę odnawiac pokoj córeczki to na pewno zapłacę jej żeby zaczarowala ściany w jej pokoju Tyle na temat nonsensu... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mamiczek0603 Re: Nonsens? 11.05.08, 22:18 No to super,ze masz kolezanke,ktora swietnie maluje.Gratuluje! Ja nie mam,wiec kupuje sobie kwiatki. Nonsens 2-piszesz,ze kwiatki namalowalabys sobie sama,bo to tylko kwiatki,wiec po co chcesz placic kolezance? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
mikita10 Re: Nonsens? 12.05.08, 15:06 ja mam inny wzór, ale z tego samego typu naklejek. Na razie użytkuję je pół roku i nic się z nimi nie dzieje. Nie odlejają się - a klejenie cięzko mi szło tzn, jak już przykleiłam to mi ciągle coś nie pasowało i przeklejałam w inne miejsce (ale trzeba uważać, bo mnie dwa razy z farbą zeszło). Spokojnie znoszą mycie - mam je przyklejone przy stoliczku i nie raz zostaną pomalowane farbkami. Odpowiedz Link Zgłoś
paliwodaj zalezy od dzieci 12.05.08, 17:44 swoim dziciom kupilam naklejki na sciane dla chlopcow : samochody, pociagi, znaki drogowe. Faktycznie byly trwale, nawet na malowanie pokoju odkleilismy je i znowu naklilismy z powrotem. Klej trzymal jak nowy chyba ze 2 lata Problem w tym ze gdy chlopaki zaczeli chodzic i lobuzowac , odkryli ze to mozna odklejac , w kilka dni wszystkie naklejki mialam zdarte ze sciany, posklejane , zniszczone. Mam jeszcze jeden zestaw kolorowych literek, ale czekam na malowanie pokoju i moze tym razem da sie dzieciom wytlumaczyc ze to nie do zabawy a dekoracja Odpowiedz Link Zgłoś
paliwodaj Re: zalezy od dzieci 12.05.08, 17:48 i jeszcze jedno: gdy juz przykleicie to po kilku miesiacach przy scianach w kolorze raczej ciezko jest zmienic miejsce naklejek. Farba robi sie jasniejsza od slonca, a pod naklejkami zostaje pierwotny kolor, U chlopakow w pokoiku mialam niebieski kolorek, no i mam teraz cienie pojazdow na scianach. Z moimi naklejkami nie schodzila farba Odpowiedz Link Zgłoś
majatusia Re: zalezy od dzieci 12.05.08, 22:32 Co do jakości naklejek to są super. My mamy zestaw dzungla i nasz rozbójnik z uporem maniaka zdziera ze ściany "mrówkę"..byla juz odklejona chyba z 15 razy...no i cierpliwie to znosi tzn nadal dobrze trzyma sie sciany A co do śladow "blaknięcia" na farbie czy odchodzenia razem z farbą - to chyba kwestia farby nie naklejek. My mamy dzieciecy pokój pomalowany flugerem i nic sie nie dzieje. Kolor pod naklejką i wokół bez zmian, nic nie odchodzi no i slady po kredkach, farbkach rozlanych sokach marchewkowych schodza bez śladu i bez żadnego szorowania Odpowiedz Link Zgłoś
muchomorek23 Re: zalezy od dzieci 13.05.08, 21:13 Też mamy dżunglę i jest rewelacyjna. na pewno kupię jeszcze jakiś zestaw dla drugiego bąblą jak będziemy pokój urządzać. Odpowiedz Link Zgłoś
betty_julcia :) 13.05.08, 21:33 Eeee, nie dla kwiatków. Dla księzniczek A tak na marginesie pamiętam jak moi rodzice się napracowali i wymalowali mi cały pokój w przepiękne obrazy z rzutnika. W pierwszą noc rozsmarowałam lwu nos twierdząc ze się posmarkał Moja córcia też notorycznie odkleja kwiatki i motylki ze ściany które razem wykonałyśmy i ozdobiłysmy nimi pokój. Odpowiedz Link Zgłoś