clio_1 11.05.08, 21:31 Czy używacie tego specyfiku? Czy jest skuteczny? Na jak długo wystarcza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katka761 Re: Etiaxil - npytania 11.05.08, 22:06 używam do pach i do stóp. skutecznośc wg mnie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
paniwaz Re: Etiaxil - npytania 11.05.08, 23:59 Ja używam czasami latem do stóp, kupiłam z ciekawości, choć nie mam problemu z nadmierną potliwością, ale szeroko rozpowszechniłam ten preparat wśród osób "potrzebujących" i uważam, że to najskuteczniejszy preparat na rynku. Pani Wąż Odpowiedz Link Zgłoś
kama_msz Re: Etiaxil - npytania 12.05.08, 00:44 jak dla mnie rewelacja. skuteczny,uzywalam raz na 4-5 dni i bylo ok. starcza na dosyc dlugo, ja mialam chyba ze 3 miechy. Odpowiedz Link Zgłoś
alojw Re: Etiaxil - npytania 12.05.08, 09:23 Po ciaży miałam problem z nadmierną potliwością. Jedyny preparat, który wtedy mi pomógł to był etiaxil. Starczył na całe lato i jeszcze go zostało. Polecam. Teraz używam Spirial SVR. Odpowiedz Link Zgłoś
lewsa Re: Etiaxil - npytania 12.05.08, 09:32 Bardzo skuteczny, jest też podobny produkt Antidral też bardzo dobrze działa ale nie polecam do skóry wrażliwej. Odpowiedz Link Zgłoś
mikita10 Re: Etiaxil - npytania 12.05.08, 10:26 Są dwa rodzaje - zwykły i do skówy wrażliwej. Warto kupić ten do skóry wrażliwej, nawet jak się wrażliwej skóry nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
kama_msz antidral 12.05.08, 11:02 moje zdanie na temat antidralu kupilam, ojest tanszy niz etiaxil, ale musze sie maziac codziennie, zeby byl efekt. no i nie dziala on niestety az tak dobrze jak etiaxil, nawet przy codziennym stosowaniu. ale to zalezy pewnie od tego, jak mocno sie pocisz. jezeli masz z tymduzy problem, to jednak lepszy bedzie etiaxil. no i jak lewsa pisala, antidral mocno podraznia skore, wiec jezeli masz wrazliwa to dopada. Odpowiedz Link Zgłoś
clio_1 Etiaxil a SVR 12.05.08, 11:09 Nie wiem czy mam duży problem z poceniem, chyba nie ale czasem czuję się niekomfortowo. Spojrzę jeszcze na wspomniany tutaj SVR. Odpowiedz Link Zgłoś
fiorentina-due Re: Etiaxil - npytania 12.05.08, 11:20 Bardzo się pocę i często zdarzało mi się, że obcisłe bluzki mogłam założyć np. tylko 5 razy, bo były przepocone i zapach (jeśli można to nazwać zapachem) był nie do doprania. Było to szczególnie irytujące przy rzeczach drogich lub ulubionych. Etiaxil stosuję od prawie dwóch lat. Od tego czasu nie przepocił mi się żaden top. Dodatkowo nie ma już tego obrzydliwego uczucia wilgoci pod pachami. Jednakże moja siostra, która używa tego specyfiku od jakichś trzech lat, twierdzi, że na nią jest coraz mniej skuteczny, tak jakby zahartowała się na niego. No i oczywiście zdarzają się podrażnienia. Ale generalnie: najskuteczniejszy preparat. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
tobi00000 Re: Etiaxil - npytania 12.05.08, 13:49 Polecam Etiaxil. Drogi ale lepszy od Antidriala. Pozatym Antid podrażnia skórę. Aha i działa rewelacyjnie na stopy mojego męża. Odpowiedz Link Zgłoś
kama_msz clio 13.05.08, 17:53 vichy tez ma taki preparat, a jest chyba tanszy niz svr, kiedys nawet byla jakas promocja w internetowych aptekach, byly w dwupaku i albo jeden byl gratis, albo 50% tanszy. Odpowiedz Link Zgłoś