marta2202 27.05.08, 18:18 Z Gliwic nie jestem i proszę o odpowiedź czy jest w tym H&M dział dla kobiet w ciąży i dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cortinka Re: Gliwice H&M-pytanie. 27.05.08, 20:23 Dział dziecięcy jest na pewno. Przypuszczam, że dział dla kobiet w ciązy rownież, bo to jest dośc duży H&M. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenkaad Re: Gliwice H&M-pytanie. 28.05.08, 10:30 Dziecięcy jest na 100 %. i zaraz niedaleko jest też re- kids ( i teraz jest promocja z tym kuponen do wydruku ) oczywiście w Forum . Nigdy nie byłam, ale widziałam, że przy wjeździe do forum jest też duża hurtownia dziecięca ( kaja ???) Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Re: Gliwice H&M-pytanie. 28.05.08, 11:25 Oczywiscie chodzi mi o Forum Może ktoś potwierdzić z tą hurtownią Kaja? Gdzie konkretnie jest jakiś opis drogi poprosze od forum no chyba że jest zaraz obok to wporzadku Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Re: Gliwice H&M-pytanie. 28.05.08, 11:27 magdalenkaad napisała: > oczywiście w Forum . Nigdy nie byłam, ale widziałam, że przy > wjeździe do forum jest też duża hurtownia dziecięca ( kaja ???) Ale ja czytam-bez zrozumienia Ale prosze o potwierdzenie czy rzeczywiscie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
malwi_31 Re: Gliwice H&M-pytanie. 28.05.08, 12:06 W Forum w Gliwicach w H&M jest dział dziecięcy i dla kobiet w ciąży. Kaja, sklep dla dzieci jest przy Forum, od strony ulicy Tarnogórskiej. Odpowiedz Link Zgłoś