agusia017 13.06.08, 13:23 Witam gDZIE Oprócz ikei można kupić drewniane łózko dziecięce ?Zupełnie nie mam pomysłu jaka firma jeszcz robi takie łóżka? Bardzo proszę radę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama-ola Re: łóżko dla 2 latka 13.06.08, 13:49 Myśmy zrobili rundkę po sklepach meblowych, w każdym coś było dla dzieci, na jedno z nich się zdecydowaliśmy i już Odpowiedz Link Zgłoś
olekbambolek Re: łóżko dla 2 latka 13.06.08, 20:10 My kupilismy na allegro: sosnowe, materac u innego sprzedającego- syn je uwielbia!!a wczesniej spał tylko w naszym (ma 2 latka w czercu skończone) adres sprzedawcy (troszeczke długo sie czeka- ale poza tym wszystko super) : cotton24 Odpowiedz Link Zgłoś
truscaveczka Re: łóżko dla 2 latka 13.06.08, 14:09 Merkury Market Jysk Praktycznie każdy market meblowy. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaamelki06 Re: łóżko dla 2 latka 13.06.08, 19:01 Widziałam w Black Red White ale ja kupiłam rozkładaną wersalkę która po rozłożeniu ma 1,9 na 0,80 cm.Jesteśmy bardzo zadowoleni, jest na sprężynach kolorowa i bardzo wygodna i będzie służyć córce na długi czas. Odpowiedz Link Zgłoś