beata.londyn 19.06.08, 12:16 www.pumpkinpatch.co.uk/index.cfm?source=google&gclid=CM22q-nLqIkCFQnoEAodAxeGMA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
askettering Re: Dzis ropoczela sie wyprzedaz w Pumpkin Patch! 19.06.08, 12:26 wlasnie mialam zalozyc ten sam watek ja juz obkupilam core zycze udanych zakupow Odpowiedz Link Zgłoś
beata.londyn Re: Dzis ropoczela sie wyprzedaz w Pumpkin Patch! 19.06.08, 12:33 hihi ja sie nie moge zdecydowac, tyle jest fajnych ciuszkow a finanse niestety ograniczone.... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
askettering do beata.londyn. 19.06.08, 13:05 zmiescilam sie w 200 funtach wzielam rzeczy z mysla o przyszlym lecie teraz mammy tak duzo ze niebylo juz sensu Odpowiedz Link Zgłoś
beata.londyn Re: do beata.londyn. 19.06.08, 15:36 no wlasnie ja tez mysle bardziej o zakupach na zas ale po ostatniej takiej probie musialam sprzedaz polowe ciuszkow wiosna bo juz wtedy mala nie wchodzila...poszla do gory o 2 rozmiary... mam nadzieje, ze juz teraz Zojka bedzie wolniej rosla )) Odpowiedz Link Zgłoś
askettering do beata 19.06.08, 16:19 a jaki rozmiar kapelusza brac dla 3 letniej dziewczynki? Odpowiedz Link Zgłoś
beata.londyn Re: do beata 19.06.08, 17:33 z PP mamy tylko berecik w rozm S i jest juz za maly Zoe nosi teraz rozm 3-5 z Next wiec mysle ze rozm M bylby dobry kiedys byla informacja na stronce pp o obwodzie poszczegolnych rozmiarow, nie moge teraz znalesc... Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: Zoe:-) 19.06.08, 17:35 hehe właśnie dopatrzyłam się kolejnej Zojki na forum miło mi Odpowiedz Link Zgłoś
beata.londyn Re: Zoe:-) 20.06.08, 10:26 OOO, mi tez miło )) Tym bardziej, ze to raczej rzadkie imie, nawet tutaj gdzie mieszkam Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś