penellopa 08.07.08, 10:44 Zastanawiam się nad Elephantem i Bartkiem. Ktoś może doradzić? A może jeszcze inna firma? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ju_mi Re: pierwsze buty 08.07.08, 10:57 My pierwsze butki kupiliśmy Elefanten i byłam bardzo zadowolona z wyboru. Miękka skórka, swietne wykonanie, a cenowo tańsze od (moim zdaniem przereklamowanego) Bartka. Synek śmigał w nich, nie przewracał się i wogóle bardzo lubił te buciki. Teraz ma 18 mcy, a w jego szafie stoi już kilka par Elefantenów Z resztą ja będąc dzieckiem też chodziłam w Elefantenach (tata przywoził z Niemiec) i może dlatego dla synka też je wybrałam Odpowiedz Link Zgłoś
meniaaa Re: pierwsze buty 08.07.08, 12:07 Kupilam niedawno sandalki Bartka. Spodobaly mi sie choc cena wysoka 119 zl. No ale stopki wazniejsze, musza byc ladnie wyprofilowane... Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: pierwsze buty 08.07.08, 13:28 Obie firmy mają fajne modele na pierwsze kroki, jednak ja bardziej chyba skłaniałabym sie ku Elefantenowi, niektóre bartki są ciężkie i mało elastyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: pierwsze buty 08.07.08, 16:09 Ewentualnie Superfity. Moim zdaniem buty (a przynajmniej sandały) maja o niebo lepsze od Bartka, a takze Ecco, Geoxa itd. Odpowiedz Link Zgłoś
paniwaz Re: pierwsze buty 08.07.08, 16:36 Polecam Clarks - genialne butki! Trochę drogie ale to był strzał w 10! Jeżeli ktoś mógłby przywieźć Ci z Anglii, zapłacisz połowę ceny z polskiego sklepu. Pani Wąż Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: pierwsze buty 08.07.08, 17:28 A ja się chciałam zapytać czy Cyryl już chodzi? bo wg sygnaturki ma 10 m-cy więc niekoniecznie. Jak nie, to buty mu nie potrzebne odłóż lepiej kasę na zimówki. Odpowiedz Link Zgłoś
penellopa Re: pierwsze buty 08.07.08, 20:45 Samodzielnie stoi i chodzi za 1 rękę. Odłożyłabym chętnie zakup, ale nie mogę pozwolić, zeby po placu zabaw chodził na bosaka... Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: pierwsze buty 08.07.08, 21:09 elefanten albo superfity tylko nie bartki (ale dlaczego maluch nie moze po placu zabaw na bosaka śmigać? Jak są upały, to u nas dzieciaki same buty zdejmują i biegają na boso - tak zdrowiej) Odpowiedz Link Zgłoś
edzia.79 Re: pierwsze buty 09.07.08, 09:15 mamy picco,te ostatnie w drugim rzedzie. www.astra-krakow.pl/index.php?im=2&is=2 Odpowiedz Link Zgłoś
penellopa Re: pierwsze buty 09.07.08, 09:31 a jeka cena tych Picco? mniej więcej a na placu to ja bym butów nie zdjęła - kapsle, szkła, psie kupy.. Odpowiedz Link Zgłoś
edzia.79 Re: peellopa 10.07.08, 09:47 kolo 45zl wykonane bardz solidnie,dobrze trzymaja sie stopki czego nie moglam powiedziec o butach z CCC,skorzane wewnatrz. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: pierwsze buty 09.07.08, 10:26 nie no, jak już chodzi za rękę, to wiadomo, że w butach Odpowiedz Link Zgłoś
penellopa superfity 09.07.08, 09:33 a gdzie można te superfity kupić? Mieszkam w Lublinie, ale bez problemu mogę poszukać też w Krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: superfity 09.07.08, 18:54 Kup na www.dmdsklep.pl. Kupowałam od tego Pana i jestem baaardzo zadowolona. Czasem wystawia też na Allegro, a sklepy stacjonarne ma w Warszawie. Generalnie Superfity nieczęsto są dostępne. Odpowiedz Link Zgłoś
maja4021 Re: superfity 09.07.08, 19:15 co do PICCO,wydaje mi sie ze to są te buty ktore na bazarach sprzedaja ok.35zł a nawet taniej u nas widziałam ale to nie skorzane ,napewno bo ogladałam jeszcze gorsze niz w CCC Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: superfity 09.07.08, 21:14 ja kupiłam przez net i są piękne,świetnie wykonane i wygodne. www.gugu-gaga.pl/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=63&Itemid=11 mam te biało zielone. Odpowiedz Link Zgłoś