limmar 03.09.08, 19:54 Pytam o kapcie dla malucha. Które z łatwo dostępnych firm polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatar9 Re: Befado, Lemigo czy Viggami - które polecacie? 03.09.08, 22:37 witam,mierzyliśmy,szukaliśmy,kupiliśy befado i niestety musiałam je zwrócić-nie trzymały pięty synowi,byłyby bardziej niebezpieczne od chodzenia boso;stópkę ma sporą i fasony dla niego były tylko i wyłącznie wsuwane;poza tym gdy byliśmy na zajęciach adaptacyjnych to w szatni unosił się smrodek stóp i kapci w większości niestety befado;inną sprawą jest to,że syn prosił o zdjęcie ich nawet przy przymierzaniu-nie było mu w nich wygodnie;skończyło się na zakupie miękkich,papci na podeszwie skórzanej...gehenna zakupu kapci skończyła się,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magdamir1 Re: Befado, Lemigo czy Viggami - które polecacie? 04.09.08, 20:00 my chodzimy w kapciach befado jestesmy zadowoleni... Odpowiedz Link Zgłoś
paniiwonka1 Re: Befado, Lemigo czy Viggami - które polecacie? 04.09.08, 20:16 polecam kapciuszki zetpolu, przynajmniej jak dla dziewczynki, niestety nie są zbyt trwałe ale pasują do sukienek Odpowiedz Link Zgłoś
kara13 Re: Befado, Lemigo czy Viggami - które polecacie? 04.09.08, 21:29 do przedszkola kupilam viggami model as i jestem z nich zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
zuzikd Re: Befado, Lemigo czy Viggami - które polecacie? 04.09.08, 22:24 My dzis w koncu kupilismy cos co małemu pasuje. Lemigo.... rewelacja dla dziecka o wysokim podbiciu. Pierwsze które mlodego nie uciskaja Odpowiedz Link Zgłoś
keitii1 Re: Befado, Lemigo czy Viggami - które polecacie? 05.09.08, 10:44 Ja kupuje firmy Lemigo i Zetpol ale tylko te z "wywietrznikami" jak to sobie nazwałam tzn. takie które nie są całe pełne tylko mają jakieś wycięcia z boku i z przodu,żeby nóżka mogła sobie oddychać Odpowiedz Link Zgłoś
keitii1 Re: Befado, Lemigo czy Viggami - które polecacie? 05.09.08, 10:50 ostatnio mieliśmy takie www.zetpol.pl/index.php?modul=oferta2&dzial=niemowlece Odpowiedz Link Zgłoś
keitii1 Re: Befado, Lemigo czy Viggami - które polecacie? 05.09.08, 10:53 www.zetpol.pl/index.php?modul=oferta2&dzial=niemowlece nie mogę tego wkleić Brązowo białe o nazwie Monika Odpowiedz Link Zgłoś
azyli Re: Befado, Lemigo czy Viggami - które polecacie? 05.09.08, 15:03 Polecam zetpol z jak najwieksza liczba dziur i wkladką. Odpowiedz Link Zgłoś