i_marcelina 09.09.08, 15:26 Hej, czy wiecie, że na Mokotowskiej w Warszawie jest kiermasz pojedynczych ubranek endo? Co prawda większość w małym rozmiarze ale rzeczy są świetne... Sklep jest na Mokotowskiej 51/53 - bliżej Pięknej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwek33 Re: kiermasz ubranek w endo 09.09.08, 15:29 A Endo jeszcze żyje? Bardzo dawno tam nie zaglądałam, a jak wchodziłam do sklepu internetowego jakiś czas temu, to nie było żadnej nowej kolekcji, same resztki, w cenach oczywiście kosmicznych. Pożegnałam się z Endo na zawsze, bo jak dla mnie to gruba przesada płacić ponad 70 zł za koszulkę z krótkim rękawkiem + przesyłka Odpowiedz Link Zgłoś
i_marcelina Re: kiermasz ubranek w endo 09.09.08, 15:37 Ten sklep nazywa się teraz mimbla - zaczynają pojawiać się tam fajne zabawki a ubrania endo wyprzedają... Co dalej będzie z marką endo - trudno powiedzieć... W każdym razie do sklepu warto zajrzeć... Odpowiedz Link Zgłoś
monia19722 Re: kiermasz ubranek w endo 09.09.08, 16:00 ja zamówiłam raz jeden ubranka dla 3/4 letniej wówczas córy, miały być do przedszkola ale były tak wielkie że czekały ze 3 lata w szafie i ...przestały się pobobać, wywiozłam na wieś i służyły jako ubranka na podwórko; zapłaciłam tez kosmiczny rachunek (( i powiedziałam nigdy więcej ! Odpowiedz Link Zgłoś