Dodaj do ulubionych

Dziewczyny pomóżcie-garaż dla dwulatka na urodziny

23.09.08, 12:26
Kochane pomóżcie kóry garaż wybrać dla malucha? Dodam ze na pewno będzie się z nim bawiła 5 latka.
Do wyboru jest Fisher Price z dzwiękanmi itp www.allegro.pl/item442129303_fisher_price_little_people_duzy_garaz_nowy.html
albo smoby ten lub inny www.allegro.pl/item441297304_smoby_maxicity_garage_elektryczny_garaz_4_poziomy.html.Może macie jeszcze jakąć opcję zakupu fajnego garażu dla dwulatka? Jeszczer jest duży wybór Wadera ale po przeczytaniu opini na allegro ostudziłam swój zapał bo jakoś wszystkie auta duże tej firmy u nas się rozpadły. Choć z drugiej strony za tą cenę, wcale się nie dziwię. Proszę pomóżcie coś wybrać. Urodziny 29 więc muszę szybko sie na coś w necie decydować ale wiedzieć do którego sklepu lecieć.
Obserwuj wątek
    • zabcia8306 Re: Dziewczyny pomóżcie-garaż dla dwulatka na uro 23.09.08, 13:43
      U nas sprawdził sie właśnie garaż Wadera
      www.allegro.pl/item441403391_wader_park_garaz_3_poziomy_hit_od_ss_f_vat.html
      synek dostał go rok temu i bawi się nim cały czas, wcześniej miał innej firmy
      (nie pamiętam nazwy) ale bardzo szybko go wyrzuciliśmy bo sie połamał.
      Bardzo mi się też podoba to że mogliśmy dokupić kolejkę i teraz zabawa jest
      jeszcze lepsza.
      Garaż ma jedną wadę samochodziki tej firmy, które można dokupować oddzielnie (w
      zestawie są 4 szt.) nie mieszczą sie na zjazdach ale dla dzieci to mały problem,
      wystarczy kupić kilka zwykłych resoraków.
      • bgoralska1972 Re: Dziewczyny pomóżcie-garaż dla dwulatka na uro 24.11.08, 10:51
        Ja mam taki garaż bo mi pasował do tras. Niestety bubel totalny co chwile się
        cos rozwal i trzeba dziecku montować. Kiedyś mieli inna wersją o wiele
        porządniejszą. Same trasy goraco polecam, tylko trzeba w sklepie sprawdzić czy
        wszystko jest od kompletu, bo widziałam juz zestaw z jednym elementem podmienionym.
        • ak_al_pk Re: Dziewczyny pomóżcie-garaż dla dwulatka na uro 24.11.08, 13:25
          Dzięki za info! Muszę poszukać czegoś innego. Możecie zaproponować jakiś fajny
          tor, ale właśnie dla resoraków?
    • tymusia Re: Dziewczyny pomóżcie-garaż dla dwulatka na uro 23.09.08, 16:37
      U nas sprawdza się i to codzienniesmile ten fisher price. Wytrzymałość -
      zabawka nie do zdarcia. No i wszyscy chłopcy jacy nas odwiedzają
      zawsze się nim bawią, polecam więc z czystym sumieniem.
      • luna333 Re: Dziewczyny pomóżcie-garaż dla dwulatka na uro 23.09.08, 17:26
        ten pierwszy czyli FP albo garaż wadera
    • azyli Re: Dziewczyny pomóżcie-garaż dla dwulatka na uro 23.09.08, 17:51
      Dla 2 latka zdecydowanie wybrałabym ten pierwszy. Tu b. duze znaczenie ma
      stabilność konstrukcji i grubość plastiku. Moje dzieci mają co prawda Chicco,
      ale w podobnym stylu - od 2 lat w ciaglym uzyciu i nie jest nie do zdarcia. Tym
      FP bawia sie u kuzyna i jest naprawde OK.
      • mw115 Re: Dziewczyny pomóżcie-garaż dla dwulatka na uro 23.09.08, 20:33
        ja dla swojego 2l wybrałam drewnainy Plan Toys

drewniaczek.eu/szczegoly/351/pietrowy_parking_plan_toys
        brat mial Berchet i tenże został calkiem połamany
        ten drewnniany spodobał mi się baardzo
        i myslę że tego tak szybko nie zniszczy
        • annamea Re: Dziewczyny pomóżcie-garaż dla dwulatka na uro 24.09.08, 08:13
          My też mieliśmy Berchet.
          www.allegro.pl/item442384272_berchet_wspanialy_garaz_road_promo_cena_piaseczn.html#photo
          Straszny badziew. Też jest calutki połamany, pomimo tego, że dzieciaki nie są
          "niszczycielami" i wcale się nim często nie bawiły.
          Dla dwulatka na sto procent wzięłabym FP.
    • betty_julcia Dziękuję dziewczyny:) 24.09.08, 12:15
      Dziekuję Wam wszystjkim za wypowiedzismile Po dzisiejszych zakupach w Tchibo mój wybór ograniczył się do Waderasmile
      Pomimo że FP bardzo mi się podoba, jednak zaryzykuję i kupię małemu garaż wadera z drogą. MAm nadzieję ze troszkę posłuży.
      • monika19792 a co sądzicie o takim 24.09.08, 12:42
        www.allegro.pl/item441077188_shell_parking_fror_zestaw_z_hot_wheels_10_autek.html

• ak_al_pk Re: a co sądzicie o takim 24.11.08, 08:59
          Dziewczyny, podbijam. Wiecie coś może o takim torze? Nadaje się do prawie 3-latka?
          • paniwaz Re: a co sądzicie o takim 24.11.08, 13:46
            Betty,
            o garażach wiem niewiele, ale także mam półtoraroczniaka i powiem Ci, co u nas
            się sprawdziło (częściowo sprawdziłosmile
            Otóż na roczek młody dostał lotnisko Wadera
            www.allegro.pl/item482279519_w_z_pl_wader_lotnisko_kid_car_7_5m_super_cena.html
            Deptał po pasach startowych, kopał garaż więc zestaw spakowałam i ponowiłam
            próbę niedawno - zmiany niewielkie, dalej pasy startowe go nie interesują, zatem
            wrócił do pudła ale garaż - hangar to absolutny hit (to integralna cześć całego
            zestawu)!
            www.allegro.pl/item482279424_w_z_pl_wader_garaz_kid_car_3box_50950.html
            Młodego fascynuje otwieranie drzwi, wjeżdża i wyjeżdża samochodzikami, parkuje
            tam po 3-5 sztuk, właściwie to ile wlezie i zabawkę nosi ze sobą wszędzie, bo ma
            poręczny uchwyt.
            Szczerze Ci to polecam.
            A do wyjęcia tego garażu natchnęła mnie ta zabawka:

www.allegro.pl/item490667953_garaz_dla_dzieci_z_samochodzikami.html
            Co prawda ten jest bardziej zaawansowany bo ma kluczyki do drzwi, ale
            samochodziki kijowe. Pani Wąż
            • betty_julcia Kupiłam 24.11.08, 13:58
              ja już zakupiłam po zapoznaniu się z opiniami garaż wadera zalinkowany wyżej i uznany za badziew.
              Muszę rpzyznać ze mnei zaskoczył, ma mnóstwo bajerów i mój się nei rozpada, ale nei jest etż raczej noszony.
              Za to zjazdy są świetne, jak puści się auto z samej góry to zjeżdża do samego dołu serpentyną. Moje dzieci go lubią a ja uważam za raczej udany prezent. W każdym razie maluch był nim zachwycony i dość długo i intensywnie się niem bawił.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka