pia_ 30.09.08, 19:59 Pojawiły się kurtki narciarskie i spodnie do nich, kolor ciemny brąz, z rózowymi wstawkami, cena 149 kurtka, 99 spodnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minkapinka Re: Kombinezony narciarskie w Zarze 30.09.08, 20:10 widziałam dzisiaj, nie sa brzydkie, ale dla mnie za grube i za mało sportowe Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Kombinezony narciarskie w Zarze 30.09.08, 21:26 szukam kombinezonu narciarskiego na 128 i nie chciałabym zapłacić 600 zl. Gdzie, gdzie, gdzie???? Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Kombinezony narciarskie w Zarze 30.09.08, 21:44 KappAhl, reKids, C&A, H&M, Cubus. Najbliższy perfekcji zawsze był Cubus ale w tym roku jeszcze nie widziałam kolekcji narciarskiej. Może coś na lepsze zmieni się w Decathlonie. Ostatecznie outlet z rzeczami mni Spydera, ale i tak drogie toto. Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Kombinezony narciarskie w Zarze 30.09.08, 21:58 Własnie sprzedałam kombinezon Cubusa, był rzeczywiscie rewelacyjny, ale nigdy nie widziałam w Cubusie wiekszych kombinezonów, mysłalam, ze nie mają. Nie mam przekonania do kombinezonów z H&M, dla mnie za grube. A Spyder w outlecie ile kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: Kombinezony narciarskie w Zarze 30.09.08, 22:30 A gdzie jest outlet Spydera? Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Kombinezony narciarskie w Zarze 01.10.08, 08:13 W przypadku Wrocławia w Outlet Factory. Natomiast przypomniałam sobie, że w zeszłym roku widziałam wielkim sklepie Campusa (w Auchan we Wrocku) mnóstwo kombinezonów narciarskich jakiś mniej znanych firm sportowych, ale były niezłe. Oglądałam je w marcu na wyprzedażach. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Kombinezony narciarskie w Zarze 01.10.08, 08:10 Kurtki 299-399, spodnie 199 Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Kombinezony narciarskie w Zarze 01.10.08, 08:14 Zobacz w Rekids. Zaskoczyli mnie bardzo w tym roku (kurtka ma wszyte rękawiczki jak w h&m) i z tego zaskoczenia kupiłam synkowi kombinezon nawet się nie zastanawiając. Wzornictwo dla dziewczynek bardzo podobne do Cubusa z ubiegłego roku. Wykonanie, tu wypowiem się tylko o kombinezonach chłopięcych, bardzo dobre. Ale jak jest naprawdę wyjdzie w praniu Gdyby była inna kolorystyka dla dziewczynek Paulisi tez bym kupiła Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Kombinezony narciarskie w Zarze 01.10.08, 09:48 a jaka jest kolorystyka dla dziewczynek?? Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Kombinezony narciarskie w Zarze 01.10.08, 09:54 Mozesz zobaczyć tutaj przymierzalnia.rekids.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.b26 Re: Kombinezony narciarskie w Zarze 01.10.08, 16:33 a czy w reserved do tych kurteczek różowych rozm 92 są spodnie? Odpowiedz Link Zgłoś
ireland1 Re:Pade 02.10.08, 14:40 Pade a jaki kombinezon kupiłaś i czy spodnie mają szelki??? Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re:Pade 02.10.08, 15:42 Mają, odpinany kaptur, wiatrołap tez, kurtka w kolorze czarnym w białe wzorki, spodnie czarne Odpowiedz Link Zgłoś
aga_1802 Re: Kombinezony narciarskie w Zarze 17.10.08, 14:29 do minkapinki.. czy kupilas moze juz dla swojej corki kombinezon narciarski?? bede miala do sprzedazy rozowo-bialo-brazowy, bardzo ladny po 150 zl sama dla swoich dzieci i moich znajomych kupuje.. w niemczech... w poniedzialek beda... i do tego rekawiczki w tych kolorach... beda jeszcze inne kolory czerwono-szare, dla chlopcow niebiesko- czarne lub pomaranczowo-szaro.. w nastepnym tygodniu wracam do polski, wiec moge wyslac.. wykonanie b dobre, w porzednim roku z tej samej firmy kupilam dla znajomych i sa b zadowoleni i w tym roku zlozyli u mnie zamowienie dla dzieci.. jezeli jestes zainteresowana prosze o jak najszybsza odpowiedz , moje gg 9483761.. Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka ReKids 02.10.08, 11:22 widziałam te kombinezony, kolor bym przezyła, rozmiarówka bardzo przebrana, kurtka na 128 byłaby za mała na moją szesciolatkę, a wiekszych nie było Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: ReKids 02.10.08, 11:44 Szczerze mówiąc w ogóle nie przyglądałam się kombinezonom dla dziewczynek , rzuciłam tylko okiem i zobaczyłam, ze jest ogromny wybór, były przynajmniej w trzech kolorach plus jeden w jakieś wzorki Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: spyder 04.10.08, 16:52 dzięki a duzy wybór? mam kawał drogi do Ursusa Odpowiedz Link Zgłoś