kropka.kreska 10.10.08, 09:23 czy ktos widzial na zywo? warto? czy zostac przy ecco? (mountain peaki) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malina2005 Re: zimowe superfity z misiem 10.10.08, 11:18 ja widzialam.są takie sobie jak dla mnie. ogólnie jestem fanką superfitów i uwazam,że to są jakościowo i " konstrukctyjnie" świetne buty, natomiast ich stylistyka jest srednia, choc oczywiście nie wszystkich Ale ja mam syna, więc wygląd jest dla mnie sprawa drugorzędną, najwazniejsza jest wygoda i wlasciości tego buta. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka.kreska Re: zimowe superfity z misiem 10.10.08, 15:53 no ja mam corke ale jesli chodzi o buty zimowe tez zwracam uwage gl na wygode i zeby bylo cieplo... na wyjscia i tak pewnie kupie drugie buty wiec te do lazenia po podworku nie musza byc jakos wyjatkowo piekne zastanawiam sie tylko ktore beda lepsze...cieplejsze i wygodniejsze - niestety na zywo nie bede miala okazji ich porownac wiec zostaja mi tylko opinei innych Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: zimowe superfity z misiem 10.10.08, 19:17 Nie widzialam tych z misiem ,ale moja corka zeslzej zimy nosila niemal identyczny model, dokladnie ten: www.allegro.pl/item423046744_superfit_22_14cm_buty_kozaki_gore_tex_sklep_bartek.html Sprawdzily sie idelanie. Bardzo lekkie, gietkie, cieple, nieprzemakalne (zdarzalo jej sie po lydki w wode/bloto wchodzic). W styczniu kupilam jej identyczne na kolejny rok. Odpowiedz Link Zgłoś