hanyah 11.10.08, 11:13 Czy ktoś wie, czy można je jeszcze dostać? najchętniej w necie Jakaś orientacyjna cena? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiola_wd Re: Zarękawki Wójcik - gdzieś są jeszcze? 12.10.08, 03:19 widziałam je jakieś 3 tygodnie temu w sklepie Wójcika w Galerii Mokotów (Wawa). Cena 25zł. Nie wiem czy jeszcze są, mogę zajrzeć w poniedziałek i sprawdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna co to? 12.10.08, 21:48 co to są zarękawki? Kojarzy mi sie z tym, co kiedyś ksiegowi mieli... kal będę wiedziała co, to jak zajrzę do Wójcika to nie przegapię pozd Ania Odpowiedz Link Zgłoś
hanyah Re: Zarękawki Wójcik - gdzieś są jeszcze? 12.10.08, 22:10 BYłabym wdzięczna, gdybyś zajrzała Odpowiedz Link Zgłoś
hanyah Re: Zarękawki Wójcik - gdzieś są jeszcze? 12.10.08, 22:11 Proszę o zajrzenie oczywiście Wiolęwd Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Zarękawki Wójcik - gdzieś są jeszcze? 13.10.08, 17:54 Najprościej i najszybciej będzie zadzwonić do sklepów i spytać się samemu www.wojcik.com.pl/rej-pl-mazowieckie.html Odpowiedz Link Zgłoś
hanyah Re: Zarękawki Wójcik - gdzieś są jeszcze? 13.10.08, 23:16 NO tak, na najprostsze rozwiązanie jakos sama nie wpadłam Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
wiola_wd Re: Zarękawki Wójcik - gdzieś są jeszcze? 14.10.08, 04:25 witaj hanyah. obiecałam, że dzisiaj bedę w wójciku ale cały dzień i pół nocy spędziłam w wc - mega zatrucie. Właśnie doszłam do siebie... Jutro na pewno zajrzę bo mam blisko, 5 minut spacerkiem, ale dzisiaj nie dałam rady. Jeśli będziesz dzwoniła zanim ja się wybiorę (albo około południa albo przed wieczorem) to daj znać czy mają w Galerii Mokotów, mogę ci je kupić i wysłać jeśli chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
hanyah Re: Zarękawki Wójcik - gdzieś są jeszcze? 14.10.08, 12:37 wiola_wd wielkie dzięki, nie spieszy mi się Jeśłi byś mogła kupić i wysłać, to super, w Wawie będę dopiero pod koniec listopada. Jeszcze bym reflektowała na szalik i rękawiczki z tej kolekcji, (ale jeśli to kłopot dla Ciebie, to niekoniecznie, bardziej mi zależy na tych zarękawkach). Daj znać na gazetowy, jaką sumę Ci przesłać i oczywiście nr konta. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wiola_wd Re: Zarękawki Wójcik - gdzieś są jeszcze? 14.10.08, 21:22 kupiłam ci zarękawki, niestety ani szalików ani rękawiczek już nie było i podobno nie będzie Dobra wiadomość jest taka, że zarękawki przecenili na 19zł teraz idę położyć spać córcię, napiszę na priva za jakąś godzinę Odpowiedz Link Zgłoś
hanyah Re: Zarękawki Wójcik - gdzieś są jeszcze? 14.10.08, 22:13 wielkie wielkie dzięki, czekam na info Odpowiedz Link Zgłoś
mmikus Re: Zarękawki Wójcik - gdzieś są jeszcze? 14.10.08, 23:10 Ja będę jutro w nowo otwieranym sklepie wójcika, więc powinno być wszystko Jeżeli mocno Ci zależy to pisz na priva, mogę Ci kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Zarękawki Wójcik - gdzieś są jeszcze? 17.10.08, 10:42 I co, byłaś tam i były te dodatki (czapka szali, rękawiczki) do Kolorowych drobinek, bo sama jestem baardzo zainteresowana, całym kompletem dla mojej 3 latki. Odpowiedz Link Zgłoś