19amatata02 13.11.08, 12:42 Dziewczyny chce kupic łózeczko turystyczne zamiast zwykłego łózeczka widziałam na allegro z przewijakiem a bardzo mi zalezy zeby miec przewijak napiscie czy to sie sprawdza czy szkoda pieniedzy na to.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata7305 Re: łózeczko turystyczne 13.11.08, 14:34 Ja mam łóżeczko turystyczne z przewijakiem. U nas się sprawdziło, nie muszę sie schylać przy przewijaniu małego. Jeden minus jest taki, że cerata na przewijaku popekała gdzieś po 8 miesiącach używania. Ja mam baby design, może inne są lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
daria0404 Re: łózeczko turystyczne 13.11.08, 14:51 ja mam łóżeczko turystyczne również z przewijakiem i wszelkimi bajerami, ale nie używałam przewijaka bo był niewygodny i przeszkadzały mi pasy do niego i sums sumsrum przewijałam małą w łóżeczku jak było podwyższone Odpowiedz Link Zgłoś
gosia1775 Re: łózeczko turystyczne 13.11.08, 21:15 Luna Espiro. Moje dziecko co prawda używa tradycyjnego łóżeczka, ale na wszelkie wyjazdy wozimy turystyczne. Sprawdza się...a poza tym jest bardzo ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia1775 Re: łózeczko turystyczne 13.11.08, 21:16 Zapomniałam dodać, że ma przewijak, a także melodyjki i maleńką lampeczkę zamontowaną Odpowiedz Link Zgłoś