glory77 20.11.08, 09:39 gdzie kupię, oprócz allegro, uszy myszki Minnie na opasce lub takie zakładane na głowę, z kokardą w kropki??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniaop Re: uszy myszki Minnie 20.11.08, 09:54 W sklepie Disneya, oczywiscie. Jesli nie wybierasz sie do LON, PAR ani ROM zawsze mozesz kupic w ich sklepie internetowym. Ten londynski wysyla do PL. Mam takie uszy w szufladzie, ale obawiam sie, ze dziecko nie zechce oddac, bo to pamiatka z Disneylandu. Odpowiedz Link Zgłoś
glory77 szurkas 20.11.08, 10:38 napisz proszę, kiedy je kupowałaś, czy są teraz do kupienia? I czy to są takie uszy na opasce? A kokarda bez kropek daje radę Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: uszy myszki Minnie 20.11.08, 10:21 aniaop napisała: > W sklepie Disneya, oczywiscie. Jesli nie wybierasz sie do LON, PAR > ani ROM zawsze mozesz kupic w ich sklepie internetowym. Ten > londynski wysyla do PL. Mam takie uszy w szufladzie, ale obawiam > sie, ze dziecko nie zechce oddac, bo to pamiatka z Disneylandu. My tez mamy taką pamiątkę z Disneylandu - ja mam cekinowe uszy Mickey a córka uszy Pluta ))) Swoje uszy założyłam nawet na jakąś imprezę dla dzieci Odpowiedz Link Zgłoś