justajar 21.11.08, 14:08 Czy ktoś ma? Dobry prezent dla dwulatki? Muszę wybrać w pracy prezent do 100 zł na gwiazdkę dla mojego dziecka. Pomóżcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tijgertje Re: Odkurzacz Pyłek Playskool 21.11.08, 14:26 Niezly pracodawca U mojego meza w pracy jest Mikolaj, dostalismy katalog ze sklepu, z ktorego trzeba wybrac prezent do 10E (Holandia), w calym katalogu dla niespelna 5-letniego chlopca znalazlam 7 artykulow Ten odkurzacz widzialam w sklepie, u nas kosztuje w granicach 30€, mojemu mlodemu sie podoba, ja bym nie kupila, ale skoro pracodawca rozdaje takie prezenty, to moze bym sie zdecydowala. Osobiscie wole niegadajace zabawki, gadajacych moj mlody dostal kilka, nigdy sie nimi dlugo nie bawil, wiec uwazam to w jego wypadku za nietrafiony wydatek, ale to zalezy od dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
stefania123 Re: Odkurzacz Pyłek Playskool 21.11.08, 15:17 mój syn dostał w zeszłym roku na gwiazdkę i bardzo mu przypasował prezent. Od tamtej pory razem odkurzamy i nie tarmosi domowego odkurzacza Odpowiedz Link Zgłoś
madziczek79 Re: Odkurzacz Pyłek Playskool 21.11.08, 15:31 kupiłam zainteresowanie zerowe Odpowiedz Link Zgłoś