asia_i_p 30.11.08, 21:56 Czy ktoś wie, kiedy kończy się remont? Jakie będą tam sklepy, a może przerabiają to na biurowiec? Mam nadzieję, że nie, bo ciągle liczę na Next we Wrocławiu, a to chyba ostatnia możliwa lokalizacja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malina2005 Re: Renoma we Wrocławiu 01.12.08, 08:21 a wróci tam Galeria Centrum z prawdziwego zdarzenia? Bo to, co teraz jest w Pasażu to trudno nawet nazwac namiastką Galerii Centrum..... Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Renoma we Wrocławiu 01.12.08, 12:27 Z dziecięcych ma być duzy Benetton i Ladybird. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Renoma we Wrocławiu 01.12.08, 14:40 Lubię Ladybirda, choć znam tylko z lumpeksów. Jakie oni mają ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Renoma we Wrocławiu 05.02.09, 15:30 Otwarcie wiosna 2009, widziałam już ogłoszenie w gazecie o pracy, że szukają personelu do Motherace . Odpowiedz Link Zgłoś
ania.mama.kamilka Re: Renoma we Wrocławiu 05.02.09, 16:11 Ja czytałam już jakiś czas temu, że otwierają w marcu 2009. A na tej stronie można znaleźć więcej info. www.centrumdi.com/inwestycje.php?obiekt=3 Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Renoma we Wrocławiu 07.02.09, 20:17 www.renoma-wroclaw.pl Już mają stronę, znalazłam na tej, którą podałaś, dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Renoma we Wrocławiu 07.02.09, 20:19 Czemu się z tego link nie robi? http:/www.renoma-wroclaw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Renoma we Wrocławiu 05.02.09, 19:30 Będzie Benetton, Zara, Smyk, Empik, Royal Collection, Massimo Dutti, Exisport i Alma - tyle wiadomo na razie. Ktoś słyszał, co Ladybirdem, podobno zbankrutował? Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Renoma we Wrocławiu 05.02.09, 19:38 Nie wiem co z Ladybird, ale może to w miejsce ich sklepu wejdzie Mothercare. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Renoma we Wrocławiu 05.02.09, 19:40 Może dotyczy tego, że może na miejsce Ladybirda czy że może wejdzie? Przydałby się Mothercare we Wrocławiu (Next też, ale chyba nie ma na co liczyć). Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Renoma we Wrocławiu 05.02.09, 19:43 Mothercare na pewno będzie, bo są ogłoszenia w prasie w sprawie naboru personelu do sklepu w Galerii Renoma. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Renoma we Wrocławiu 17.02.09, 19:14 Otwarcie 8 kwietnia, trąbili dzisiaj o tym przez cały dzień w Radiu Ram. Odpowiedz Link Zgłoś
angie07 Re: Renoma we Wrocławiu 17.02.09, 20:07 to fajnie,że w końcu otworzą renomę, szczególnie cieszę się na mothercare trochę mi go brakowało, zawsze odwiedzaliśmy go przy okazji pobytu w Warszawie. Mój mąż kupił dziś właśnie w Warszawie córci adidaski ze świnką peppą po 69 zł za połowę ceny. Niestety normalne ceny są dość duże. Majteczki 7 szt. 55zł albo Piżamka 99zł itd. Warto czekać na przeceny. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś