edyta0 09.12.08, 19:12 Czy wart jest tych pieniędzy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta76 Re: Robot Tobi Fisher Price - zapytanie 09.12.08, 19:17 u mnie dostał synek na pierwsze urodziny i jak na razie leży w kącie i sie kurzy.Bez specjalnego zainteresowania ze strony obdarowanego.Z tym,że to taki wiek,że najfajniejsze są łyżki i ubijak do mięsa. Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: Robot Tobi Fisher Price - zapytanie 09.12.08, 22:15 Dla roczniaka to chyba zabawka sporo na wyrost-to raczej trochę za wcześnie na poznawanie cyferek i alfabetu mamy tobiego w wersji ang., synek dostał go na drugie urodziny, ale to było za wczesnie. Za to chętnie zaczłą po niego sięga gdy miał tak 3,5-4 latka. Robot jest w użyciu do tej pory Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia5000 Re: Robot Tobi Fisher Price - zapytanie 10.12.08, 09:00 u mnie jest to szał ( 2 letnie dziecko) inne zabawki poszly narazie w odstawke . od jakis 3-4 mies nie rozstaje sie z robotem Odpowiedz Link Zgłoś
kropka.kreska robot jest suuupeeerr!!! 10.12.08, 10:13 u mnie zawsze wojna o robota mlodszy ma 9m a starsza prawie 2,5roku tancza z nim (bo on sie tak kolysze) spiewaja mlodszy przyciska guziki i z otwarta buzia obserwuje swiatelka maja go od wakacji i jeszcze sie nie znudzil no ja robota kocham i moze nie jestem obiektywna tylko nie wiem dlaczego on mowi "jestem tobi TOTBOT" mloda juz tez tak mowi nie robot tylko totbot... Odpowiedz Link Zgłoś
mariza11 Re: robot jest suuupeeerr!!! 10.12.08, 12:29 Jak dla mnie jest beznadziejny Mielismy go przez chwile w domu, ale szybko oddaliśmy do sklepu. Dziecie (rok i trzy miesiace) było wprawdzie nim zainteresowane (nic dziwnego- robot miga, cos tam mówi i się rusza) ale my stwierdziliśmy, ze nie jestesmy w stanie zniesć tych koszmarnych dźwięków jakie wydaje. W dodatku starsza córka (lat 5) już wcześniej mówiła, ze dobrze, ze na roczek małej kupiliśmy szczeniaczka- uczniaczka, a nie robota, bo ona sie go bo boi Porównując, uważam, ze o wiele lepszy (a w sumie podobny, jesli chodzi o funkcje) jest szczeniaczek-uczniaczek. W Robocie dźwięk jest bardzo elektroniczny, dość niewyraźny i chyba jest o wiele uboższy w wierszyki i piosenki. Odpowiedz Link Zgłoś