maravigliosa 15.12.08, 17:42 Czy któraś z Was kupiła może to cudo z reklamy? Bo reklama narobiła mi takiego smaku, że zastanawiam się nad zakupem. W razie czego, kupię mężowi pod choinkę i będziemy pić oboje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
butelnia Re: Dolce Gusto 15.12.08, 18:26 mialam kupić,ale doczytałam,że tam wchodzi tylko kawa Nescafe,a ona jest droga i po jakimś czasie wychodzi dużo drożej niż np.Bosch Tassimo,którego posiadaczką stalam się w piątek Odpowiedz Link Zgłoś
mamadacja Re: Dolce Gusto 15.12.08, 18:34 Teściowie mają i mnie bardzo zniechęcili do niego Tam można parzyć tylko takie gotowce w proszku, żadnej normalnej kawy. Więc w sumie nie wiesz co w tym proszku siedzi - jak dla mnie żadna różnica czy kawa z Dolce Gusto czy rozpuszczalna. Szkoda kasy, lepiej kupić normalny ekspres ciśnieniowy Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: Dolce Gusto 15.12.08, 18:36 ja mam. Faktycznie nie wychodzi to najtaniej, ale kawa pyszna. Aha i czekolada na gorąco - super Odpowiedz Link Zgłoś
iziak80 Re: Dolce Gusto 15.12.08, 20:21 kawę robisz z kapsuł, sam ekspres drogi nie jest, ale eksploatacja i owszem. Opakowanie kosztuje ok 20 zł i jest w nim 16 kapsuł, ja jedną kawę robię z dwóch. Nie opłaca się Odpowiedz Link Zgłoś
mearuless Re: Dolce Gusto 15.12.08, 20:41 najgorsze sa te kapsulki. kurcze 8 z kawa i 8 z mlekiem koszt 18 zeta. i nic innego nie pasuje, bardzo to niepraktyczne a kawa pyszna [pilam w media markt] Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: Dolce Gusto 15.12.08, 20:44 dlatego nie pijam tej kawy codziennie. Na taki "luksus" pozwalam sobie zwykle w weekend. Choć córce robię czekoladę na każde jej życzenie. Ale ponieważ teraz jestem w ciąży i mam różen zachcianki to ostatnio mam właśńie zachcianki na kawę z tego ekspresu - bo ta nescafe 3 w 1 jest obecnie dla mnie za słodka. Odpowiedz Link Zgłoś
somebody1234 Re: Dolce Gusto 15.12.08, 22:08 No cóż a jak ja sobie pomyślę co tam napchane do tych saszetek żeby pianka stała kawa smakowała itp to mi się odechciewa... Lepiej kup sobie taki zaparzacz ciśnieniowy co sie go na gaz stawia dobrą kawę w ziarnach i młynek do kawy ...gwarantuję ze kawusia będzie boska, zdrowa a nie jakieś tam przeraklamowane dolce gusto... Odpowiedz Link Zgłoś
duszka30 Re: Dolce Gusto 16.12.08, 11:29 A tam "napakowana" 100% kawa Arabica i pełne mleko a i ekwadorska czekolada Odpowiedz Link Zgłoś