ap77 03.01.09, 12:50 bo jakso mi sie nie podobaja te samochody? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alkara Re: Czy WADER do dobra firma? 03.01.09, 14:30 Właściciel klubu malucha u nasw mieście właśnie ostatnio mi mówił że zbawki firmy WADER najdłużej wytrzynują ataki przedszkolaków,są najtrwalsze ale też z czasem się psują. tylko że chyba nie ma takiej zabawki która by się nie popsuła jak zasiądzie nad nia 10 przedszkolaków ))) Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: Czy WADER do dobra firma? 03.01.09, 16:30 mnie tez nie bardzo sie podobaly, ale np. taka smieciara uzywana jest u nas w domu blisko 1,5 roku i nie a nic sie z nia nie dzieje. Synek ja uwielbia Odpowiedz Link Zgłoś
justa_lublin81 Re: Czy WADER do dobra firma? 03.01.09, 17:18 my mamy zarówno samochody, jak i garaż i drogę, od roku są jednymi z uloionych zabawek mojego Synka i nie zniszczyły się mimo iż przechodzą prawdziwą szkołę życia czasami Odpowiedz Link Zgłoś
agusia913 Re: Czy WADER do dobra firma? 03.01.09, 19:28 co do samochodów i talerzykow to są swietni niezniszczalne zabawki ale duze klocki podobne do lego duplo koszmar. Bardzo trudno nawet doroslemu je połączyć . u nas poszly do kosza. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-fifika Re: Czy WADER do dobra firma? 03.01.09, 21:17 jezeli chodzi o trwalosc to wydaje mi sie,ze zabawki sporo wytrzymuja..moze w sensie wizualnym nie są jakies rewelacyjne,tzn innych firm mają np wiecej szczegolow i bardziej przypowinaja prawdziwe auta,ale jezeli chodzi o jakos to są dobre...no i wazne zeby sie dzieciom podobaly.. Odpowiedz Link Zgłoś
smeagoul Re: Czy WADER do dobra firma? 04.01.09, 12:02 pracuję w przedszkolu a tam te zabawki codziennie przezywają koszmar i powiem tak wytrzymują tak mniej więcej ok 3lat takiej intensywnej eksploataji) tak że przy użytkowaniu w domu mogą posłużyć wieki) Odpowiedz Link Zgłoś
alexsc Re: Czy WADER do dobra firma? 04.01.09, 14:01 pod kątem wytrzymałości dobra. niestety bo ich samochody i inne cuda są brzydkie. ale nie mozna ich zepsuc;/ nienawidzę tej firmy. moje dzieci dostały kilka takich cudów z różnych okazji i dlatego je posiadamy. Odpowiedz Link Zgłoś