aniulekq 03.01.09, 15:51 Nie orientujecie się gdzie mogę kupic plecaczek ze smyczką? Na allegro nie ma Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yellky Re: plecak ze smyczą 28.05.09, 00:36 witam, znalazlem takie: allegro.pl/item633921559_super_plecaczek_3w1_plecak_smycz_szelki.html www.infant.com.pl/safe_3in1_infant.html ale wciaz szukam takiego w ksztalcie malpki, gdzie ogon jest smycza - jak tu: www.joemonster.org/art/11386/Nowy_trend_w_spacerach_z_dziecmi pozdr, gl Odpowiedz Link Zgłoś
aniulekq Re: plecak ze smyczą 28.05.09, 01:09 Już kupiłam na Allegro. Super się sprawdza. Mam właśnie taki plecaczek jak małpka tylko że z misiem. Z tego co wiem to w Polsce ciężko kupic taki plecak. Ja upolowałam od dziewczyny, która mieszka w USA ale przesyła rzeczy do Polski i stąd są wysyłane. Odpowiedz Link Zgłoś
yellky Re: plecak ze smyczą 28.05.09, 01:38 a masz moze jej namiary na allegro..? Odpowiedz Link Zgłoś
aniulekq Re: plecak ze smyczą 28.05.09, 10:10 Plecaczek kupiłam używany po tej pani synku więc chyba drugiego nie ma. Ale pamiętam, że wtedy na Allegro były dwie małpki wystawione tylko, że wysyłka ze Stanów czyli koszt masakryczny. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: plecak ze smyczą 28.05.09, 11:59 Ja bym raczej uczyla dziecko chodzenia za raczke... i reagowania na polecenia słowne. Ale jak rozumiem, latwiej jest mu zapiąc szelki Ania Odpowiedz Link Zgłoś
aniulekq Re: plecak ze smyczą 28.05.09, 12:15 Rącza rączką, polecenia słowne też ale wiadomo, że dziecko nie rozumie pewnych zagrożeń typu ruchliwa ulica itp. Poza tym plecaczek jest super przy dwójce dzieci - tak jak u nas. Synka trzymam za smycz i mogę spokojnie poprawic córkę w wózku albo zapłacic w sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: plecak ze smyczą 28.05.09, 13:12 Mam różnice 2 lata i niecałe 2 miesiace - córeczka jeździła w wózku, synek sie wózka trzymał. Nie było potrzeby uzywania szelek. Odpowiedz Link Zgłoś
ninii Re: plecak ze smyczą 28.05.09, 14:56 nie wszystkie dzieci sa tak usluchane jak Twoje - skoro dziewczyna potrzebuje takiej smyczy dla dziecka to nie widze potrzeby udowadniania jej ze tak nie jest kazdy najlepiej zna swoje dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
yellky Re: plecak ze smyczą 29.05.09, 00:14 dzieki za zlote rady.. przypomniala mi sie taka zajawka w tvn24: pytanie do experta `kiedy najlepiej brac kredyt?`, a expert radzi `najlepiej nie brac wcale tylko miec oszczednosci` a tak na powaznie to czy jestes sobie w stanie wyobrazic przydatnosc takiego wynalazku np. na lotnisku? bo ja wlasnie planuje urlop i jakos nie mam zamiaru akurat wtedy testowac posluszenstwa mojego dziecka.. pozdrowienia, gl Odpowiedz Link Zgłoś
kowalikm Re: plecak ze smyczą 29.05.09, 08:34 tu masz bliżej, choć nadal nie rodzimy kraj... http://www.amazon.co.uk/Child-Safety-Harness-Backpack-Reins/dp/B001QV6WAY Odpowiedz Link Zgłoś
kowalikm Re: plecak ze smyczą 29.05.09, 09:16 i tu http://www.goldbug.eu/HARNESS-BUDDY-ANIMAL-BACKPACK/c-1-1/ Odpowiedz Link Zgłoś