Dodaj do ulubionych

Ktory spiworek polecacie (Tchibo ew inna firma)?

15.01.09, 12:29
www.tchibo.pl/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/pl/-/PLN/TdPlDisplayProductInformation-
Start;sid=h1KCkIVs9oaCk8wDm2yI9IbyTIoKK4-CB-I=?ProductSKU=0014439#
czy ten
www.tchibo.pl/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/pl/-/PLN/TdPlDisplayProductInformation-
Start;sid=9tmjldHb7NyjlZi6Fl2p8dJEPQErLkBGnL0=?
ProductSKU=0011209&BackTo=prozente

Mamy w tej chwili spiworek Sterntaler
aukcja.onet.pl/show_item.php?item=528834654
To byl najlepszy zakup, jaki moglam dziecku a chyba najbardziej
sobie sprawic. Moje dziecko przesypia cale noce a w zwiazku z tym i
ja nie musze sie martwic, ze jes odkryte i marznie (temperatura w
pokoju okolo 18stopni). Zdarza sie jednak, ze pieluszka przecieknie
i trzeba wyprac spiworek, ktory niestety nie wyschnie w ciagu
jednego dnia. Stad chcialam kupic inny, zamiennik. Z tym, ze juz
troszke tanszy.

Jaki polecacie?
Obserwuj wątek
    • aniulekq Re: Ktory spiworek polecacie (Tchibo ew inna firm 15.01.09, 14:05
      Ja mam dwa Drewexu - na zmianę. Dla mnie są super, cieplutkie.
      • ambrozja Re: Ktory spiworek polecacie (Tchibo ew inna firm 15.01.09, 15:44
        My już drugi mamy z firmy Grobag i bardzo jestem zadowolona

www.gro-group.com/grobags.aspx
    • aklekotka Re: Ktory spiworek polecacie (Tchibo ew inna firm 15.01.09, 15:53
      Ja mam Tchibo (taki jak w drugim linku)i jestem średnio z niego zadowolona. Po
      praniu całe wypełnienie zbiło się w dole śpiworka. Musiałam je ręcznie rozrywać,
      ale i tak teraz nie jest rozłożone równomiernie i są miejsca zupełnie bez
      ocieplenia.
      • edyta0 aklekotka 15.01.09, 17:29
        dobrze wiedziec, to wazna informacja i tego tez sie troszke
        obawialam...
    • mika_007 Re: Ktory spiworek polecacie (Tchibo ew inna firm 15.01.09, 19:34
      szczerze?
      beznadziejne są te śpiworki
      może maja fajny wzór ale wypełnienie cienizna,na wierzchu sztywny
      materiał jak krochmalone prześcieradło indifferent
      wiedziałam-nie kupiłam
      za to na allegro były połowę tańsze,grubsze i milsze w dotyku wink
      • edyta0 mika_007 15.01.09, 19:59
        O jakim spiworku piszesz?
        W związku z tym jaki polecasz?
    • monia19722 Re: Ktory spiworek polecacie (Tchibo ew inna firm 15.01.09, 21:18
      mamy zimowy Tchibo ale z zimy 2006 roku i jest super; prany w pralce non stop
      wygląda jak nowy, ja polecam
      • eliszka25 Re: Ktory spiworek polecacie (Tchibo ew inna firm 15.01.09, 23:47
        linki mi sie nie otwieraja, wiec nie wiem o jakie spiworki chodzi, ale mamy 2 z
        tchibo i jestem zadowolona. jeden byl uzywany, kiedy babel byl malutki, a drugi
        obecnie (taki niebiesko-bialy). obydwa byly prane wielokrotnie i nic sie z nimi
        nie dzialo. nadal sa w niemal idealnym stanie. poza tym uzywam spiworkow z h&m.
        niedrogie, a tez dobre. tez prane dziesiatki razy i waciaz ladne. nic sie nie
        dzieje ani z wypelnieniem, ani z kolorami. babel ma 2 lata i 4 miesiace, wiec
        troche spiworkow juz "przerobilismy" i tez uwazam, ze to byl jeden z najlepszych
        moich pomyslow smile
        • gloria-victis Re: Ktory spiworek polecacie (Tchibo ew inna firm 16.01.09, 01:07
          pierwsze spiworki jakie kupilam corce to byly Cherokee - 2 tego samego rozmiaru
          na zmiane prane
          potem znow 2 z wiekszego rozmiaru
          tyle ze one nie maja w srodku wypelnienia - sa uszyte po prostu z grubej
          bawelny, ale nam to starczylo
          w spiworku z wypelnieniem malej bylo za goraco i nie chciala w nim spac
          kupilam jeszcze z h&m - podobny jak z Cherokee ale corka akurat powiedziala
          spaniu w spiworku nie wiec nie uzywalam go za dlugo
        • edyta0 eliszka25 16.01.09, 08:00
          ktory masz dokladnie z tchibo? (TEN PIERWSZY LINK JEST ZE spiworkiem
          z kuleczkami - wypelnienie) ten drugi ocieplinka (mis narysowany)
          • eliszka25 Re: eliszka25 16.01.09, 15:54
            mam dokladnie ten spiworek:
            www.tchibo.pl/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/pl/-/PLN/TdPlDisplayProductInformation-Start;sid=80j_Irf88DL_IP6Mban1RrRjOJB3mQDLZNI=?ProductSKU=0014439
            w obu wersjach, tzn. zarowno ten dla niemowlaka, jak i ten wiekszy. malutki schowalam dla przyszlego rodzenstwa, a babel uzywa juz od kilku miesiecy tego duzego i spiworek wciaz ladnie wyglada, choc prany juz wielokrotnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka