a.j_77 15.01.09, 17:28 Witam.Mam pytanko. musze cos kupic do zabezpieczenia(maly juz pelza po calym mieszkaniu i zaglada w kazdy kat) szuflad, szafek. co fajnego polecacie?jakie firmy?ceny?Dzieki za odp.! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maleninki Re: Zabezpieczenia. 15.01.09, 17:56 u moich znajomych byly zabezpieczenia canpola, maly sobie swietnie z nimi poradzil. ja mam do szuflad i drzwi, takze na kanty. corka probuje je pozdejmowac wpisz w google: zabezpieczenia dla dzieci i bedziesz miala wsio. Odpowiedz Link Zgłoś
franczii Re: Zabezpieczenia. 15.01.09, 18:51 Ja dostosowalam mieszkanie do dziecka. Z zasiegu lapek zniknelo doslownie wszystko co mogloby na siebie zrzucic, zjesc, skaleczyc sie, na czym mi zalezalo. Mialam zabezpieczenia na szuflady i szafki ale syn szybciutko sobie z nimi poradzil. Dla swietego spokoju pousuwalam z szuflad i niskich szafek niebezpieczne lub wazne przedmioty, dokumenty a na ich miejsce powkladalam plastikowe pojemniczki, pokrywki, drewniane lyzki, scierki. Robil mi straszny balagan w domu wywlekajac to wszystko ale to byla jego ulubiona zabawa. Na kanty mebli ponaklejalismy gumowe ochraniacze dostepne w zwyklym supermarkecie ale maly tez je wyniuchal i odklejal. Odpowiedz Link Zgłoś