edyta0 22.01.09, 19:20 dzisiaj nabylam taka tablice za jedyne 29zl a na allegro sa od 79 do 115zł aukcja.onet.pl/show_item.php?item=533444915 bardzo fajna, do kompletu mamy mebelki z tej serii Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paproszek57 Re: Biedronka - dwustronna tablica 22.01.09, 20:41 super, a to jakaś teraźniejsza oferta jest? Odpowiedz Link Zgłoś
alkara Re: Biedronka - dwustronna tablica 22.01.09, 21:43 My też kupiliśmy naszej Madzi tą tablicę w takiej malutkiej cenie w biedronce ))jest rewelacyjna. na razie nie dokręciliśmy tych przedłużeń nóg i jest w sam raz dla 2 latki Odpowiedz Link Zgłoś
edyta0 Re: Biedronka - dwustronna tablica 23.01.09, 07:33 Wlasnie tak zrobilismy , pozostale deseczki czekaja, az synek urosnie Odpowiedz Link Zgłoś
edyta0 Re: Biedronka - dwustronna tablica 23.01.09, 07:34 Byly na wyprzedazy, tej co tak glosno o niej ostatnio bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.perla Re: Biedronka - dwustronna tablica 22.01.09, 23:53 a gdzie jeszcze można kupic taką tablicę? Odpowiedz Link Zgłoś
edyta0 Re: Biedronka - dwustronna tablica 23.01.09, 07:36 U mnie niestety byla ostatnia sztuka. Duzo bylo jeszcze rzeczy z wadera tj. garaze, kolejki, puzzle piankowe, zestaw lekarski. Z tego jednak wynika, ze dowoza jeszcze rzeczy, bo bylam wczesniej w tej biedronce i nie bylo tej tablicy. Odpowiedz Link Zgłoś
paproszek57 Re: Biedronka - dwustronna tablica 23.01.09, 08:48 u nas ich nie bylo nawet w regularnej ceniemebelków też, a szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
edyta0 Re: Biedronka - dwustronna tablica 23.01.09, 09:29 U nas niby tez ich nie bylo, za jakis czas odwiedzilam ta sama w ktorej nikt nie slyszal o mebelkach i jak sie okazalo byly i ten sam przypadek mialam wlasnie z owa tablica, tez ich wczesniej tam nie bylo a wczoraj kupilam, wiec nie wiem czy oni nie dowoza tych towarow do biedronek. Skad jestes, moze jakbym gdzies widziala to bym mogla Ci kupic. Odpowiedz Link Zgłoś
anmoko Re: Biedronka - dwustronna tablica 23.01.09, 16:24 Po info na forum polecialam dzisiaj i kupilam Jest super! Tablic bylo pelno: rozowe, czerwone i zielone. Idac do kasy dojrzalam jeszcze pudla drewnianych klockow Eichorn (100 szt) za 49 zl. CHyba dobra cena, nie? TE zabawki, o ktorych piszecie wyzej tez byly. (Biedronka, ul. Kresowa, Szczecin) Dzieki! Gdyby nie Wasze wpisy nigdy by mi nie przyszlo do glowy wchodzic do Biedronki Odpowiedz Link Zgłoś
alkara Re: Biedronka - dwustronna tablica 23.01.09, 17:13 cena na klocki b.dobra ja też takie kupiłam przed świętami w biedronce w tej cenie. wiać nie przecenili ich mocniej ale i tak się opłaca. Odpowiedz Link Zgłoś
kinia117 Re: Biedronka - dwustronna tablica 23.01.09, 22:30 kurcze a may dostalismy pod choinke tablice i teatrzyk i uwazam ze sa fatalne. Tylko inna tablice taka z literkami na magnesy. Jak dla mnie magnesy kiepsko trzymaja. Nie da sie napisac wyrazu bo np nie ma dwoch A. Mazaki mega szybko wyschly. Teatrzyk konsola tak nienaturalnie mega glosna ze nawet dziecku sie srednio podobala. Jedyne co pacynki fajne chociaz moglyby byc milsze w dotyku. Generlanie rodzinka mnie pyta co kupic malej i mowia co planuja i juz nie chce zadnej biedronki. Cenowo wg mnei bez rewelacji a jakosc pozostawia wiele do zyczenia Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta_robert Gdzie są w sprzedaży w W-wie 23.01.09, 22:56 Ja byłam dzisaj w 3 biedronkach i nigdzie tablicy nie było , jeśli wiecie gdzie jest to napiszcie proszę Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta_robert Re: Biedronka - dwustronna tablica 24.01.09, 19:25 Nikt nie widział tych tablic??? Odpowiedz Link Zgłoś