sosena Re: Najfajniejsze zabawki Fisher Price-jakie?? 03.02.09, 15:57 Gąsienica i książeczka ze śpiewanymi wierszykami- mój 6 miesieczny synek bawi się nią non stop. Odpowiedz Link Zgłoś
beetek Re: Najfajniejsze zabawki Fisher Price-jakie?? 03.02.09, 16:38 u nas od początku karuzela nad łóżeczko, oraz od pewnego czasu książeczka z wierszykami do uczenia literek i cyferek, podobają się jej te piosenki Odpowiedz Link Zgłoś
winifred Re: Najfajniejsze zabawki Fisher Price-jakie?? 04.02.09, 17:27 pozwolę sobie zacytować moją koleżankę: "najfajniejsze fiszeryprajsy to garnek i drewniania łyżka " do takich wniosków doszła, kiedy jej młodszy syn "odkrył" szafkę kuchenną z garami. i wszystkie markowe zabawki poszły w kąt! Odpowiedz Link Zgłoś
beti8121 Re: Najfajniejsze zabawki Fisher Price-jakie?? 05.02.09, 11:39 szczeniaczek uczniaczek i ksiązeczka z bajkami super córka uwielbia Odpowiedz Link Zgłoś
errmaris Re: Najfajniejsze zabawki Fisher Price-jakie?? 03.02.09, 16:16 u nas przebojem okazalo sie Rainforest Jumperoo Mlody potrafi w tym skakac do pol godziny No i jak na mnie to bardzo sie wzmocnil od tych skokow! Odpowiedz Link Zgłoś
alpe Re: Najfajniejsze zabawki Fisher Price-jakie?? 03.02.09, 17:20 U nas się sprawdzają kluczyki uczące i szczeniaczek uczniaczek Odpowiedz Link Zgłoś
smolkowicz_a Re: Najfajniejsze zabawki Fisher Price-jakie?? 04.02.09, 21:17 Nie wiem czy wiesz ale to urządzenie jest bardzo szkodliwe dla kręgosłupa dziecka. Poczytaj Zawitkowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Najfajniejsze zabawki Fisher Price-jakie?? 03.02.09, 18:02 u nas hitem jest kula niespodzianka mamy tez slimaczka sorter - ale szczerze mowiac taki se kolezanka ma ksiazeczke rymowanke, ponoc hit hitow Odpowiedz Link Zgłoś
margaritta1502 Re: Najfajniejsze zabawki Fisher Price-jakie?? 03.02.09, 18:03 garnuszek na klocuszek jest swietny Odpowiedz Link Zgłoś
m_aja Re: Najfajniejsze zabawki Fisher Price-jakie?? 03.02.09, 18:36 potwierdzam, Garnuszek na klocuszek Odpowiedz Link Zgłoś
muszka1980 Re: Najfajniejsze zabawki Fisher Price-jakie?? 03.02.09, 18:56 u nas hitem jest Szczeniak Uczniak. Bez niego obiad nie ma smaku Fajnie bawi się też Grającym uczącym. Superowa jest Żyrafa z klockami interaktywnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
bbacha Kolorowe kubeczki 03.02.09, 19:41 Mój Młody (10 m) je uwielbia. Jak mu sie nudzi inna zabawka, to kubeczki są przerywnikiem zawsze. Więc wraca do nich co 5-10 minut. Na okrągło. A w kapieli - szał ciał Odpowiedz Link Zgłoś
babcia47 Re: Najfajniejsze zabawki Fisher Price-jakie?? 04.02.09, 20:53 garnuszek i przeźroczyste klocki z pojazdami w środku, z wypustkami na górze i dole klocków i podstawką (nie gładkie jak w żyrafie)..łatwo sie zczepiaja, nawet gdy wnuk (rok)postawi krzywo jeden na drugim..i mozna sie bawić kazdym oddzielnie, rzucac i wozić samochodem Odpowiedz Link Zgłoś
niwa12 Re: Najfajniejsze zabawki Fisher Price-jakie?? 03.02.09, 19:55 szczeniaczek - hit, karuzela, pałąk z biedronką - do bani Odpowiedz Link Zgłoś
alicja.sunshine Re: Najfajniejsze zabawki Fisher Price-jakie?? 03.02.09, 20:47 mata edukacyjna rainforest ta z żyrafą i lustereczkiem Odpowiedz Link Zgłoś
agniesza.s Re: Najfajniejsze zabawki Fisher Price-jakie?? 03.02.09, 21:59 Mata z biedronką i lusterkiem, karuzela oczywiscie, a póżniej hitem było lusterko które grało przy delikatnym dotknięciu. Teraz na topie jest książeczka, żyrafa z klockami, i kula grająca z małpą, natomiast żółw grający i sorter klocków do bani Odpowiedz Link Zgłoś
m_laczynska Re: Najfajniejsze zabawki Fisher Price-jakie?? 04.02.09, 18:54 Szczerze mówiąc moje dziecko gardzi fischer pricem (jak i innymi firmami) i jak tylko dorwie tekturkę po papierze toaletowym, garnek albo słoiczek z kremem to jest szczęśliwszy. Choć toleruje słonia - takiego co mu się wrzuca kosteczki do trąby - jakieś 2 minuty się może pobawi. Odpowiedz Link Zgłoś
pacynka27 Re: Najfajniejsze zabawki Fisher Price-jakie?? 04.02.09, 20:47 Mój starszy miał tak samo Najlepsza zabawka to papier toaletowy, karton, patyk, garnek, plastikowe słoiczki. Odpowiedz Link Zgłoś
babcia47 Re: Najfajniejsze zabawki Fisher Price-jakie?? 04.02.09, 20:55 eno, to kazde dziecko kręci..najfajniejsze są drewniane łyżki, pokrywki i garnuszki..plastykowe lejki i sitka też Odpowiedz Link Zgłoś
annubis74 Re: Najfajniejsze zabawki Fisher Price-jakie?? 10.02.09, 14:45 Moja córeczka ma tak samo: najbardziej pożądana zabawka to opakowanie płatkow kosmetycznych, chusteczek nawilżanych, kremy lub kubek z kawą stojący na stoliku. My mamy 3 zabawki tej firmy: grzechotkę małpkę z bananami, piramidkę i garnuszek. Małpka jak na grzechotkę dla malucha wydaje mi się przyciężka, moja córeczka kilka razy walnęła się nią w główkę i to dość mocno - ładne kolory, staranne wykonanie, ale w sumie grzechotka jak grzechotka. Piramidka ładna, ale można nabyć taką innej firmy - różnica żadna. Największym hitem jest garnuszek (chociaż ja cierpię na odruch wymiotny od słuchania w kółko dwóch pioseneczek), ciekawy pomysł, ładne kolorki, w miarę wyraźne słowa piosenek. Ogólnie wyadje mi się że fisher price jest lekko przereklamowany + jak wszystko inne made in china Odpowiedz Link Zgłoś
alicja0000 Re: Najfajniejsze zabawki Fisher Price-jakie?? 04.02.09, 20:57 mnie się bardzo podoba mata edukacyjna Rainforest Odpowiedz Link Zgłoś
monaliska1985 Re: Najfajniejsze zabawki Fisher Price-jakie?? 04.02.09, 21:11 super sa interaktywne bebenki. moja wali w nie ile idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
semi-dolce Re: Najfajniejsze zabawki Fisher Price-jakie?? 08.02.09, 12:37 Karuzela Rainforest Muzyczny przyrząd gimnastyczny z żółwiem. Odpowiedz Link Zgłoś
arioso1 Re: Najfajniejsze zabawki Fisher Price-jakie?? 08.02.09, 20:20 -garnuszek na klocuszek -gasienica gawedziarka, - ponadto kiddeland -odkrywczy domek -playskol lub tez fischer price - taka ukladanka z gwiazdek - magiczne gwiadki.? -piramida gwiazdek a najlepszym hiciorem jest słoik po nutelli do wylizania, telefon koókowy taty,pilot i płyty dvd w których sie fajnie wydłubuje plyty Odpowiedz Link Zgłoś
insomnia0 Re: Najfajniejsze zabawki Fisher Price-jakie?? 10.02.09, 21:50 pianinko takie mieciutkie dziecko mniejsze moze kopać- grac nóżkami w tedy przywiązujemy pianinko do szczebelek łóżeczka.. jak siedzi juz to aczkami gra.. tez super Odpowiedz Link Zgłoś