14.11.03, 19:42
Dziewczyny może wiecie czy to H&M które jest teraz w Jankach i w Warszawie
to ta sama firma co H&M CHILDRENS DEPARTMENT ?Mam kilka ciuszków po starszej
córce i mają metki H&M ,ale inne jest to logo niż na tych które teraz
kupuję.To zadna wielka sprawa , ale pytam z ciekawości.
Obserwuj wątek
    • utalia Re: H& M ? 15.11.03, 21:37
      Prawdopodobnie to to samo. H&M to nie jest firma ale sieć sklepów, dla których
      szyją rózne firmy ubraniowe dlatego możesz spotkać różne naszywki. Ja mam fajną
      torebkę z firmy .... oj nie napisze jakiej bo torebka zostala w sypialni, gdzie
      spi Malwina, nie bede ryzykowala bo jeszcze ja obudze. Tak jak niektore ubranka
      teraz byly z serii BABY L.O.G
      • jagodziana Re: H& M ? 17.11.03, 08:20
        to jest ta sama firma. Na papierowych metkach przy zakupie jest napis o ktorym
        piszesz. I potwierdzam tak jak poprzedniczka, ze sa do rzczy troszke starsze.
        Kazda firma i logo ulega z czasem modernizacjii.
    • steffa Re: H& M ? 16.11.03, 02:03
      Mnie się wydaje, że to starsze rzeczy tej firmy.
      • kborz2 Re: H& M ? 17.11.03, 16:21
        Logo H&M to sieć sklepów w których są ubranka z metkami H&M, chiboggi i logg.
        jakieś półtora roku zmienili projekt swoich metek na ubrankach. Kiedys było
        samo H%M albo LOGG a teraz jest LOGG by H&M itd. To ta sama firma. W warszawie
        sa cztery chyba sklepy 1. w Wola PArk 2. w Centrum na Marszałkowskiej koło
        Rotundy 3. w Promenadzie 4. W galerii Mokotów ( nie ma kolekcji dziecięcej) +
        w Jankach pod Warszawą. Bardzo polecam zakupy dla dzieci bo nie jest tak
        bardzo drogo jak w innych sklepach z odzieżą dla dzieci - taniej jak w Smyku.
        Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka