vanjam 15.02.09, 10:58 Zastanawiam się nad kupnem tych bucików dla dziecka, które będzie niebawem zaczynało chodzić. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tymi bucikami? Warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleksandra1977 Re: buciki Gucio 15.02.09, 11:04 to byly pierwsze buty naszej corki. Bylismy zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
ivonne07 Re: buciki Gucio 15.02.09, 19:29 Mój synek też zaczynał przygodę z chodzeniem w Guciach. Byliśmy i nadal jesteśmy bardzo zadowoleni. Nóżka się nie poci, buty są elastyczne, a pięta dobrze usztywniona. Posiadamy już drugą parę- jeżeli jesienne będą za małe, na wiosnę napewno kupimy następne. POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: buciki Gucio 15.02.09, 20:18 A u nas sie srednio sprawdziły. Mialy taki szeroki szew dookoła, co powodowalo, że dziecko sie potykalo o czubki buta. Poza tym, pieta (boki piety) nie byly dośc usztywnione. Buty slizgały sie po naszych panelach. Duzo fajniejsze byly dla nas sandałki superfit lub Elefanten jako pierwsze buciki. Odpowiedz Link Zgłoś
grabasik Re: buciki Gucio 15.02.09, 22:15 Bucki owszem są miękkie i wygodne ale mojej córki nie uchroniły przed koślawością kolan i musiała potem nosić buty z bardziej sztywnym zapiętkiem i twardszą podeszwą. Dodatkowo uważam, że jak na takie "kapciuszki" mają zbyt wysoką cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: buciki Gucio 16.02.09, 09:45 ALe to chyba są bardziej buty niż kapciuszki... Moja córka miała Gucie właśnie jako pierwsze buciki do chodzenia po dworze. Jak dla mnie OK. Odpowiedz Link Zgłoś