ewr 02.03.09, 13:36 Dziewczyny prałyście może już w tym proszku? Ładnie spiera, nadaje się dla dziecięcych ubranek ? Jakie odczucia generalnie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ju_mi Re: proszek DOMOL z Rossmanna- dobry? 02.03.09, 13:57 Ja piorę w nim już od bardzo dawna. Moim zdaniem ładnie dopiera i odpowiadają mi te małe opakowania Aczkolwiek ostatnio przerzuciłam się na gel do prania Domol (3 rodzaje: do białego, do kolorów i do czarnych rzeczy). Również jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
piastka Re: proszek DOMOL z Rossmanna- dobry? 02.03.09, 14:10 Też używam od dawna wersji Color. Na wszelki wypadek ustawiam w pralce opcję dodatkowego płukania, szczególnie gdy piorę bieliznę i rzeczy najmłodszej. Efekt prania jest taki sam jak proszków droższych. Ale wielkich rewelacji się nie spodziewałam przy tej niskiej cenie.... Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: proszek DOMOL z Rossmanna- dobry? 02.03.09, 16:21 Piorę od ok roku..za sprawą bodajże "forum dla oszczędnych". Zapach neutralny, jakoś bardzo dobra. Polecam - kupuję tylko dla kolorów inne rzeczy piorę w niemickich proszkach. Odpowiedz Link Zgłoś