mefiko 19.03.09, 10:12 Czy w Złotych Tarasach jest już letnia kolekcja 2009? Ewentualnie czy i kiedy się może pojawić. Przyznam że byłam w tym sklepie jakieś 2 lata temu i wtedy wybór był raczej marny, jak to wygląda obecnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mielin Re: NEXT w ZT 19.03.09, 16:16 Ale co konkretnie cię interesuje? Kolekcja lato 2009 jest od stycznia. Obecnie w sklepie jest mnóstwo ubrań (najwięcej) dla małej dziewczynki do 5 lat, dla innych/ starszych dzieci jest raczej mało rzeczy, troszkę jest dla niemowląt. Został maleńki! dział dla kobiet, męskiego już nie ma. Wogóle ze sklepu pozostała tylko połowa sklepu-reszta to Top Shop. Odpowiedz Link Zgłoś
mefiko Re: NEXT w ZT 19.03.09, 19:10 Interesuje mnie lato 2009, nie wiosna. Spodenki dla chłopców z kolekcji która pojawiła się kilka dni temu na stronie NEXTa. Rozmiar 104. www.next.co.uk/shopping/children/youngerboys/2/6 Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: NEXT w ZT 20.03.09, 00:38 Tak rzeczy z katalogu lato są już od jakiegoś dłuższego czasu, one przychodzą wymieszane. Co do chłopców ja mam dziewczynkę, więc się nie orientuję, ale dla chłopców i tak jest o połowę mniej rzeczy niż dla dziewczynek do 5lat. Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta_robert Re: NEXT w ZT 20.03.09, 12:39 A czy są może komplety ze świnką peppą, warto jechać, żeby kupić i ew. w jakiej cenie? Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: NEXT w ZT 20.03.09, 14:55 Nie ma już Były w wielkiej ilości w styczniu Dla dziewczynek (bo dla chłopców nie wiem), teraz sa bluzeczki z chustką z supercienkiej(fe) bawełenki za 45zł, ale tylko 2 lub 3 sztuki chyba w rozm. 4-5lat. Widziałam 1 parę jeansów z Peppą w rozm 3-6mcy Kupiłam dziś córeczce prześliczną parasolkę z Peppą za 10zł i moja 4-latka umiej ja obsługiwać Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch jolanta 20.03.09, 15:20 sprawdz na allegro - przy obecnym kursie funta ceny w ZT sa wysokie i porownywalne do tych z allegro juz z narzucona marza sprzedawcy za ogrodniczki z bluzeczka dalam 110zl - na allegro widzialam kiedys po 105zl Odpowiedz Link Zgłoś