luizka.s 01.04.09, 22:37 Czy jakosciowo odpowiadaja firmie Primigi? Polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinder0610 Re: Polecacie buty Garvalin? 01.04.09, 23:07 Jak dla mnie Primigi zdecydowanie trwalsze niż Garwalin. Primigi po całej zimie nie wyglądają jak Garwalinki po miesiącu noszenia. Ale penwnie wszystko zalezy od modelu Odpowiedz Link Zgłoś
ilo9 Re: Polecacie buty Garvalin? 02.04.09, 08:15 Primigi wprawdzie nie mialysmy,ale Garvalin jakosciowo sa swietne,lekka mieciutka skorka,swietne wykonanie,elastyczna podeszwa,my jestemy bardzo zadowolone.No i swietne wzornictwo wedlug mnie) Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Polecacie buty Garvalin? 02.04.09, 08:47 Do tej pory mieliśmy jedne buty Garvalin. Wg mnie wzornictwo przepiękne, ładnie wykonane, ale u nas nitki pruły się ze szwów i pomarańczowa wkładka skórzana farbowała (w praniu schodziło). Mają przyzwoite ceny, więc dam ich jeszcze szansę, zwłaszcza, że widziałam sandałki z nowego sezonu - piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Polecacie buty Garvalin? 02.08.18, 17:00 Jak tam po latach jakość tych butów? Odświeżam wątek, bo mam na oku garwaliny dla malucha. Odpowiedz Link Zgłoś
nietomka Re: Polecacie buty Garvalin? 05.08.18, 12:48 Ja się na tym kompletnie nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Polecacie buty Garvalin? 08.08.18, 15:02 dzięki za info, będę pamiętać, żeby nie pytać cię o zdanie Odpowiedz Link Zgłoś