lewinson 13.04.08, 11:15 Witam! Czy ktoś może mi coś powiedzieć o firmie public relation Event Marketing Jet Events Agencja Artystyczna Jet Events , organizatora imprez artystycznych i koncertów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: Jet Events IP: *.acn.waw.pl 07.05.08, 12:27 Polecam Eventage.Współpracują z świetną agencją reklamową Mipo advertising / bardzo dobre imprezy i świetne materiały reklamowe/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robet Re: Jet Events IP: *.aster.pl 23.07.08, 12:47 Pracowałem kilka razy z nimi przy organizacji konferencji jestem bardzo zadowolony. Dbają o szczegóły co się nie częste w tej branży. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syrenka Re: Jet Events IP: 82.139.47.* 02.08.08, 22:12 miałam mozliwość współpracować z tą Agencją, Bardzo Fajni ludzie - komunikacja bardzo płynna. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: organizator Re: Jet Events IP: 193.59.102.* 19.08.08, 07:31 Miałem przyjemność współpracować z Jet-em wielokrotnie i zawsze z powodzeniem. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezadowolony Re: Jet Events IP: *.centertel.pl 14.09.08, 14:30 nie polecam!!! najgorsza agencja jaka jest na rynku. Organizowali dla mojej firmy event i podczas imprezy okazało się, że połowa atrakcji za którą zapłaciliśmy jest na papierze. Odpowiedz Link Zgłoś