Dodaj do ulubionych

żólte spodnie next-fotka

06.04.09, 21:53
Poszukuje katalogowe zdjecia spodenek next typu roll-up , kolekcja zima 2008? -dział dziewczynki 3m-5lat.Na zdjęciu są 4 pary spodni w kolorach :zieleń, brąz ,zółty, różowy

Wiem ,ze to kolejna z licznych próśb o fotkę next , ale jeśli ktoś takowa posiada to będę bardzo zobowiązanasmile

Obserwuj wątek
    • mielin Re: żólte spodnie next-fotka 06.04.09, 21:59
      Ale po co Ci taka fotka? gdzie nie ma ubranka na dziecku? Po prostu zrób
      zdjęciesmilei zamieść.
      Ja czasem załączam katalogowe zdjęcia jak jest ubranie na dziecku w katalogu, no
      na modelce po prostu (aby kupujący mógł sobie wyobrazić jak to wygląda na
      dziecku), bo swoim nie zamierzam handlowaćsmile Moja mała jest nietykalnasmile
      Natomiast w innych przypadkach nie daję zdjęć z Nexta bo moim zdaniem uczciwiej
      jest przedstawić stan rzeczywisty, tzw. real foto.
      • basiaikarol Re: żólte spodnie next-fotka 06.04.09, 22:23
        Nie wiem dlaczego tak jest ,ale jak w opisie aukcji oprócz zdjęcia realnego jest fotka katalogowa next to aukcja raczej w 100% się sprzedaje.
        Poza tym spodnie są nowe córka nie zdążyła założyć( za dużo ubrań smile a mój aparat nie potrafi dobrze ująć rzeczywistego koloru.
        • mielin Re: żólte spodnie next-fotka 06.04.09, 22:39

> Nie wiem dlaczego tak jest ,ale jak w opisie aukcji oprócz zdjęcia realnego jes
          > t fotka katalogowa next to aukcja raczej w 100% się sprzedaje.

Niestety możesz mieć rację, ale powiem Ci dlaczego, bo wiele osób podświadomie
          jak widzi taką fotkę myśli: !NOWE, i nawet jak widzi tę drugą rzeczywistą, ta
          katalogowa najbardziej działa na wyobraźnię, zwłaszcza jak jest umieszczona jako
          pierwsza.
          Więc to trochę taki wątpliwy moralnie zabieg socjotechniczny jestsmile

Ale jak nowe to jak najbardziejsmile))
          • minkapinka Re: żólte spodnie next-fotka 07.04.09, 12:26
            mielin napisała:
            > Więc to trochę taki wątpliwy moralnie zabieg socjotechniczny jest:-
            ja tez tak robię i kaca moralnego nie mam smile
            • mielin Re: żólte spodnie next-fotka 07.04.09, 13:33
              I dobrzesmile))
              To taka luźna nocnasmile dygresja byłasmile))
    • basiaikarol Re: żólte spodnie next-fotka 07.04.09, 12:07
      nikt nie posiada takiej fotki?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka