Dodaj do ulubionych

Wózek trzykołowy?

28.11.03, 23:57
Przegdlądnęłam forum i widzę, że bardzo mało można tu przeczytać o wózkach
trzykołowych...
Jestem bardzo ciekawa jak sprawdzają się w praktyce?
Jak sie nimi manewruje?
Mamusie, które wozicie swoje skarby
w takich właśnie wózeczkach odezwijcie się! smile
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • mama-kangurzyca Re: Wózek trzykołowy? 29.11.03, 21:17
      My używamy ABC Design i ma prawie same zalety, poza jedną wadą: ciężko jest nim
      skręcać - trzeba uzyć sporej siły i na początku po prostu się nauczyć. Ale poza
      tym jest doskonały na wszelkie nierówności - pokonywanie wysokich krawężników
      czy schodów to żaden problem nawet dla tak drobnej istoty jak ja. Ale wiem też
      że są trójkołowce ze skrętnym przednim kołem (chyba Quinny) i tam nie ma
      problemu trudnych skrętów.
      • elsdorfka Re: Wózek trzykołowy? 30.11.03, 19:39
        Mamo kangurzycosmile
        Spotkałam się z opinią, że wózek trzykołowy jest dobry do biegania, ale nie na
        codzień.
        Ja przez pierwsze miesiące będę dużo jeżdzić autobusami i robić sama zakupy...
        Co sądzisz czy wózek trzykołowy sprawdzi się? Pozdrawiam
        • elsdorfka Re: Wózek trzykołowy? 30.11.03, 22:58
          Pinik!
          Tak wiem, że baby-walz to katalog, a nie firma, ale niestety oni nie zawsze
          podają obok opisu firmę danego artykułusad Więc globalizuję hihihi
          Bardzo spodobał mi się wózeczek podpisany rad-kombi-kinderwagen - granatowy.
          To czym się także sugerowałam to fakt, ze ma piankowe koła - o czym
          wspominaszsmile
          Mieszkam w polsce, ale mam możliwość, że ktoś mi go przywieziesmile
          Gorąco pozdrawiam.
          • pinik Re: Wózek trzykołowy? 30.11.03, 23:48
            Hej elsdorfka!

Obejrzalam "Twoj" wozek w internecie. Uwazam, ze fajny (podobny wlasnie do tego
            hartana skatera!) i bardzo korzystna cena. To co pisza, tez ok. Wydaje mi sie,
            ze to dobry wybor!
            Pinik
            • elsdorfka Re: Wózek trzykołowy? 30.11.03, 23:55
              A ja obejrzałam właśnie HartanaX i tez doszłam do wniosku, że jest bardzo
              podobny i ucieszyłam się bo go chwaliłaśsmile
              Nie mogę tylko dojść do tego jak jest firma "mojego" wózka. smile
              A co do tego co piszą o nim na baby-walz... no cóż połowę zrozumiałam sama, a
              wsprawie drugiej dzwoniłam do męża. hihihi Papa
              • pinik Re: Wózek trzykołowy? 30.11.03, 23:58
                Sadze, ze wozek nie jest zadnej konkretnej firmy (ale to przeciez nie jest
                istotne!). Baby-Walz jest porzadna siecia i nie mysle, zeys mogla miec
                problemy. Jesli czegos z opisu nie rozumiesz, to napisz do mnie na
                kurop000@hotmail.com i Ci przetlumacze.

pozdrawiam!

pinik
    • mama_majki Re: Wózek trzykołowy? 30.11.03, 09:54
      Ja tez bylam zachwycona trojkolowcami, ale niestety zeby dostac sie na pola
      mokotowskie najkrotsza droge mam przez kladke, na ktorej sa takie szyny jak dla
      wozka inwalidzkiego i to wyeliminowalo wozek trojkolowy w moim wypadku. Pod
      zadne schody nim nie podjedziesz. Jesli jednak nie masz niczego takiego w
      swojej okolicy - goraco polecam. Fajniejsze niz 4 kolowce.
      Kasia
    • elsdorfka Re: Wózek trzykołowy? 30.11.03, 12:45
      Dzięki Wam dwie mamusie za odpowiedzismile
      Mnie interesuje wózeczek niemieckiej firmy baby-walz: trzykołowy, koła z
      pianki i podobno miękie zawieszenie. I co dla mnie jest bardzo ważne można
      ustawić siedzisko na dwa sposoby - tyłem lub przodem co jest wyjątkiem wśród
      trójkołowców...
      Martwi mnie tylko to sręcanie... ale ja nie jestem drobniutka więc może nie
      będzie tak żle...smile
      A może jeszcze ktoś wypowie się na temat skręcania?
      Pozdrawiam.
    • wieczna-gosia Re: Wózek trzykołowy? 30.11.03, 21:26
      Bede dementowac. wink

1. Trudno sie skreca.
      Nieprawda. Zauwazcie ze wozki trojkolowe sa zaprojektowane do biegania czy
      jazdy na rolkach. Lekkie skrecanie jest wymogiem tych wozkow. Natomiast
      PASKUDNIE sie nimi skreca w tradycyjny sposob czyli wszystkie kola na ziemi.
      Trzeba przyzwyczaic sie do nowego sposobu, oprzec na raczce unoszac przednie
      kolo i.. juz. Jedna reka mozna wykrecic pelne kolo.
      2. Nie mozna korzystac z szyn i kladek.
      Absolutna bzdura wink)
      Tyle ze (uwaga) podjezdza sie TYLEM. Najpierw wchodzi mama, potem wjezdza
      wozek tylem (z tylu ma dwa kola po jednym na kazda szyne). Schodzi sie
      tradycyjnie wink)
      3. Nadaja sie tylko do biegania.
      Zalezy jakie. Trojkolowce ktore panuja nam milosciwie w Polsce to de facto
      wozki uniwersalne o zmniejszonej liczbie kolek. Maja gondole, cuda wianki,
      kosze na zakupy itp. Te nadaja sie dla kazdego dziecka. Maja faktycznie
      wieksze kola i lepiej amortyzuja, ale od 4 kolowcow na pompowanych kolach
      roznia sie niewiele.
      trojkolowce klasyczne wink)) maja kola jak rowerek wink) lekkie sa jak piorko i
      sluza glownie do begania i spacerow. Dostanie ich w Poslce graniczy z cudem,
      marze o takim i przegladam ebaya. od czasu do czasu trafiaja sie na allegro
      firmy jak baby jogger czy instep. Nie rozkladaja sie na plasko i faktycznie na
      poczatku nie powinno sie ich uzywac.
      Z trojkolowcami cudownie sie wchodzi po schodach- ciagnie sie je po prostu. Ja
      wjezdzalam do tramwajow i autobusow z dwojka dzieci i zakupami.
      • nika8811 Re: Wózek trzykołowy? 04.12.03, 22:43
        WITAM. Tez mam trzykołowca i całkowicie zgadzam sie z wieczną-gosią. No i
        autentycznie jest nie do zajechania. monikamamaMarysi
      • wojtek76 Re: Wózek trzykołowy? 11.12.03, 22:55
        <Nie czytalam nastepnych wypowiedzi ale mam pytanie. Bylismy ostatnio na
        wczasach z 3 miesiecznym synkiem i w samolocie polamali mi calkiem wozek. Teraz
        musze kupic nowy i chcialam zdecydowac sie na jogger. Ale martwie sie,ze jest
        jeszcze za wczesnie dla mojego synka - niedlugo skonczy 4 miesiace. Prosze
        poradz mi.Z uwagi na to, ze mieszkam w bloku chcialam wozek dosc lekki, ktorym
        bede codziennie jezdzic na spacery i niekoniecznie przewozic go w aucie.
        mamaczarka
        • pinik Re: Wózek trzykołowy? 11.12.03, 23:34
          hej! Lecialam juz 3 razy samolotem z wozkiem i nigdy cos podobnego mi sie nie
          zdarzylo!
          wiele mam uzywa trojkolowce od urodzenia dzieci, wiec Twojemu juz troche
          starszemu tez nic sie nie powinno stac... Nie bardzo tylko wiem, ktory model
          jest lekki (ja mialam same ciezkie, oprocz najnowszego Maxi Taxi Speedi Sx albo
          XS), ktory ma z przodu ruchome kolko. Polecam w tej sprawie www.ebay.de
          Jest tam naprawde duzo fajnych trojkolowcow za przyzwoite ceny (rowniez
          uzywanych). Super jest Hartan Skater (naprawde lekki i b. dobrze resorowany).
          Tylko drogi...

pinik
          • wojtek76 Re: Wózek trzykołowy? 12.12.03, 09:47
            Hi! Dziekuje za pare. Zastanawiam sie tylko nad tym, ze joggery, ktore
            ogladalam nie maja pozycji lezacej a jak pisalam moj synek skonczy niedlugo
            dopiero 4 miesiace.
            Pa
            • elsdorfka Re: Wózek trzykołowy? 12.12.03, 12:14
              Czy chodzi Ci o typowego joggera czy o wózek uniwersalny, ale trzy kołowy?
              I zaraz pozwolę sobie zacytować wieczną gosię, która wypowiadała się troche
              wcześniej - może już czytałaśwink

1.Wózek trzykołowy uniwersalny:

"Trojkolowce ktore panuja nam milosciwie w Polsce to de facto
              wozki uniwersalne o zmniejszonej liczbie kolek. Maja gondole, cuda wianki,
              kosze na zakupy itp."
              "Maja faktycznie
              wieksze kola i lepiej amortyzuja, ale od 4 kolowcow na pompowanych kolach
              roznia sie niewiele"

Są też bez gondoli, ale siedzenie rozkłada się do pozycji leżącej, a
              przynajmniej prawie leżącej, w niektórych jest możliwość ustawienia krzesełka
              tyłem lub przodem do kierunku jazdy.
              Tekie trójkołowce nadaja się dla każdego dziecka.

2. Joggery klasyczne.

"trojkolowce klasyczne wink)) maja kola jak rowerek wink) lekkie sa jak piorko i
              sluza glownie do begania i spacerow. Dostanie ich w Poslce graniczy z cudem,
              marze o takim i przegladam ebaya. od czasu do czasu trafiaja sie na allegro
              firmy jak baby jogger czy instep. Nie rozkladaja sie na plasko i faktycznie na
              poczatku nie powinno sie ich uzywac.
              Z trojkolowcami cudownie sie wchodzi po schodach- ciagnie sie je po prostu. Ja
              wjezdzalam do tramwajow i autobusow z dwojka dzieci i zakupami."

Te wózeczki są podobno wspaniałe, ale myślę, że nadają się dla dziecka, które
              już potrafi siedzieć. Maleństwo 4 miesięczne powinno miec możliwość leżenia na
              spacerku. Tak myślę, choc sama jeszcze maleństwa nie mamwink

Więc może klasyczny trójkołowiec, albo poprostu zaczekaj kilka miesięcy?wink
              Pozdrawiam!
              • wojtek76 Re: Wózek trzykołowy? 12.12.03, 22:26
                No i wlasnie jestem w kropce. Wozka nie mam a maly ma niecale 4 miesiace. Jak
                kupie trojkolowca to bede za dwa miesiace przeklinala wciagajac go na drugie
                pietro, a jak kupie joggera to czym bedziemy teraz jezdzic. No coz zostalo mi
                pare dni by kupic wozek i wracamy do Polski. Napisze na forum na czym
                stanelo.Pozdrawiam serdecznie i dziekuje za rade
                mamaczarka
                • wieczna-gosia Re: Wózek trzykołowy? do wojtka 14.12.03, 06:24
                  Baby jogger i spora czesc takich klasycznych joggerow ma wersje z rozkladanym
                  siedzeniem. Nie rozklada sie ono do lezenia zupelnie, ale 4 mieisecznemu
                  dziecku wystarczy.
                  Odsylam cie na strone www.aak.pl gdzie jest zdjecie bajcja w joggerze i
                  informacja ze baby jogger poleca swoje produkty dla dzieci 6-8 tygodniowych.
                  Inna firma joggerowska Instep (instep bardzo mi sie podoba) produkuje takie
                  cuda na ogromniastych joggerowych kolach, a jednoczesnie bardziej uniwersalne
                  w uzytkowaniu, tam tez sa modele rozkladajace sie.
                  Jest jeszcze trzeci model jaki ogladalam BOB- tez ogromniaste kola i
                  rozkladane siedzenie.

Z tych trzech firm w Polsce jest przedstawicielstwo baby joggera sluze mailem:
                  michalcwil@wp.pl
                  napisalam do faceta wink i dostalam taki mail wink
                  Jestesmy wylacznym importerem i dystrybutorem wozkow firmy Baby Jogger w
                  Polsce.

Mamy w tej chwili kilka wozkow w magazynie.

Sa to m.in:

Baby Jogger II na kolach 20”,

City Jogger (kola 12”wink

Baby Jogger II na kolach 16”,

Essential Jogger

Baby Jogger II z amortyzatorem.

Prosimy o informacje, jaki wozek Pania interesuje. Zrobimy co w naszej mocy,
                  by spelnic Pani oczekiwania.

Serdecznie pozdrawiamy,

Ewa i Michal Cwil

o ceny sie nie pytalam ale joggery kosztuja kolo 400$ wiec trzeba sie mysle
                  liczyc z wydatkiem ponad 2000 za nowego sad(
    • pinik Re: Wózek trzykołowy? 30.11.03, 22:37
      Hej!

ciekawa jestem, ktory wozek z katalogu baby-walz wybralas (jest tam chyba
      kilka). Nie ma wozkow firmy baby-walz. Ta siec sprzedaje wozki innych firm.
      Ja mialam tez trojkolowca ABC Design (ma przekrecane krzeselko) i tak samo jak
      poprzedniczka uwazam, ze trudno bylo podbic przednie kolo. A pozatym trudno
      bylo wg. mnie wsadzic cos do kosza pod wozkiem. Tak to wozek byl podobny do
      czterokolowcow. Jesli mieszkasz w Niemczech, to polecam ci goraco wozek Hartan
      Skater X (tylko ten z x-em ma przekrecane krzeselko!). Jest super lekki
      (wszystkie hartany!). Ogolnie trojkolowce z pompowanymi kolami sa ciezsze i
      ciezsze do manewru od tych z kolkami z pianki (sa super!!!). A pozatym to ja w
      moim trojkolowcu (w wlasciwie cztero... model teutonia Y2K) mialam w ciagu 3
      miesiecy 3 razy dziure!. super sa te, ktore maja z przdu podwojne skretne duze
      kolo (lub nawet dwa kolo siebie; swietne w miescie). Hartan Skater X sie latwo
      podbija, jest latwy dostep do kosza na zakupy. Wszystkie wozki polecam kupic w
      niemieckim ebayu! Takze Quinny ze skretnym kolem nowy jest o wiele tanszy niz w
      Polsce. Kolezanka jest nim zachwycona.

Pinik
      • elsdorfka Re: Wózek trzykołowy? 30.11.03, 23:01
        Piknik troszkę w złym miejscu umieściłam swoją odpowiedżsad
        Popatrz wyżej tam mówie który wybrałam... Pa
    • ingi Re: Wózek trzykołowy? 02.12.03, 01:17
      Moj podzial to wozki trzykolowe i joggery. Roznica ogromna i tylko jedna cecha
      wspolna -3 kola. Wiem, bo sama mam Baby Joggera II na 16 calowych kolach.
      Polecam -wozek nie do zajechania.
      -Ilona
    • elsdorfka Re: Wózek trzykołowy? 05.12.03, 00:29
      Dziękuję Wam wszystkim za odpowiedzi i podpowiedzismile
      Pomogliście mi podjąć decyzjęsmile
      Będę miała trójkołowca!
      A za kilka miesięcy, gdy już go sprawdze odezwe się w tej sprawie i wtedy może
      ja pomogę jakiejś przyszłej mamusi!
      Pa pa!
    • ingi Re: Wózek trzykołowy? 05.12.03, 22:32
      Baby Jogger to "maly" wydatek, ktory jest wart tej ceny. Jezeli ktoras mama z
      okolicy Legnicy/dolnoslaskie chcialaby wyprobowac taki wozek przed zakupem lub
      z ciekawosci -polecam sie.
      -Ilona
      • wieczna-gosia Re: Wózek trzykołowy? 06.12.03, 13:23
        Ja aktualnie kombinuje jakby tu sobie baby joggera ze stanow sprowadzic- tam
        uzywane sa za 100$ a przeciez ten wozek ma dozywotnia gwarancje na rame.
        Chociaz zachorowalam na baby joggera w tej ciazy (glownie dlatego ze wozek
        ktory mialam juz wyszedl z produkcji) to niestety cena nie do przyjecia. Widze
        jednak ze na ebabyu sporo sprzedawcow deklaruje ze wysyla na caly swiat i to
        mnie raduje wink)
        I no nie ukrywam ze boli ze rynek wozkow uzywanych w polsce jest tak waski a
        uzywanych trojkolowcow to juz w ogole sad( Przeciez baby jogger to ten z gornej
        polki, a takich ale o polowe tanszych jest masa- Bob, Tike Tech, Yachima....
        Ja kochalam swojego Chicco ktory byl wzorowany na amerykanskim instepie- byl
        na kolach 14 czyli juz jogger a rozkladal sie do lezenia i byl bardziej
        obudowany niz baby jogger wiec jeszcze zwykly wozek trzykolowy. Poza tym mial
        przesuniety srodek ciezkowsci na czego brak cierpia wozki trzykolowe i moze
        dlatego ciezko nimi skrecac...
        Ech... nie wroca te czasy....
        • elsdorfka Re: Wózek trzykołowy? 06.12.03, 14:05
          > Poza tym mial
          > przesuniety srodek ciezkowsci na czego brak cierpia wozki trzykolowe i moze
          > dlatego ciezko nimi skrecac...
          > Ech... nie wroca te czasy....

Przesunięty środek ciężkości... Miałaś taką informację od producenta?
          Czy można jakoś to sprawdzić (np. pozycja, kształt siodełka lub coś podobnego)
          nie dotykając wózkasmile
          Pozdrawiam
          • wieczna-gosia Re: Wózek trzykołowy? 06.12.03, 18:30
            Nie nie mialam takiej informacji od producenta, ale po prostu znam fizyke wink))
            Typowe Joggery maja przesuniety srodek ciezkosci bo maja przednie kolo
            wysuniete do przodu i na takiej podstawie mozna to sprawdzic chociaz
            przypuszczam ze producent udzieli takiej informacji. Wozki 4 kolowe i czesc
            trojkolowcow ma siedzenie dokladnie na srodku pomiedzy kolami. Joggery maja
            wysuniete przednie kolo. Z moich obserwacji wynika ze takim czyms dysponuje na
            pewno everest baby comfortu, i raczej bebecar- z tych uniwersalnych o malych
            kolach dostepnych w polsce.
            • elsdorfka Re: Wózek trzykołowy? 06.12.03, 20:03
              A ja jestem po fizycewink)))))))))))
              Czyli mój wózeczek, który kupiłam chyba bedzie oksmile
              Dziękuję wieczna-gosiu i pozdrawiam.

P.S. Rzeczywiście na e'bay jest dużo typowych joggerów - mnie bardzo podobają
              się firmy asahi.
              Może rzeczywiście znajdziesz coś tam dla siebie?

• aniuko Re: Wózek trzykołowy? 08.12.03, 23:09
              Wieczna-gosiu. Mieszkam w amerykanskiej bazie wojskowej i widze tutaj mnostwo joggerow. Tak,
              koleczka owszem fajne ale wydaje mi sie, ze to siedzisko jakies takie hamakowate. wszytkie te
              dzieciaczki sa takie skulone, pogarbione jakies ze zastanawiam sie czasem czy to nie ma wplywu
              na ich kregoslup. Pewnie sa joggery roznych firm i pewnie sa lepsze i gorsze ale lepszych nie
              udalo mi sie zobaczyc. I wiesz, z tym wielkim kolkiem z przodu starsznie trudno skrecac. Jest tez
              kilka u nas takich wozkow przypinanych do rowera (wiem od kolezanek ze w W-wie sa), ktore po
              odczepieniu or rowera sluza jako super fajny wozek (moze byc dla dwojki dzieciaczkow). Doczepia
              sie wtedy przednie kolko, ktore sie obraca na wszystkie strony i wio. Widze, ze babki chetnie ich
              uzywaja. bardzo mi sie podobaja. A poniewaz mieszkam w Alpach tutaj jezdzi sie samymi
              trojkolowcami i tutaj kroluja Quinny z ruchomymi kolami i everest!! Ja mam jakis tanszy niemiecki
              ale sprawuje sie dobrze. W przeciwienstwie do moim kolezanek moge wjechac do sklepu i nawet
              wyjechac bez problemu (tamte sa starsznie szerokie).
    • a_js Re: Wózek trzykołowy? 09.12.03, 08:46
      Witam!
      My mamy taki wozek od marca tego roku. Bebe confort everest.
      Wozek swietnie sprawuje sie na lakach, polach, plytach betonowych( na
      obrzezach osiedla trwaja budowy) i na plazy.
      Wedrujemy po takich dziwnych miejscach z powodu naszej psiny - musi sie
      wybiegac a z powodu jej charakterku musimy wedrowac tam gdzie ludzie nie
      chodza smile
      Co do samej konstrukcji - cale siedzisko jest sztywne - tj proste a
      jednoczesnie wylozone miekka tapicerka. Bardzo solidne pasy - miekkie i trudne
      do rozpiecia (oczywiscie dla synka smile)) )
      Jedyna wada to cena sad
      pozdrawiam agnieszka
      a-js@wp.pl
      • fionna Re: Wózek trzykołowy? 09.12.03, 17:00
        Ja też mam Everesta od marca smile)
        Nigdy nie miałam innego wózka, więc trudno mi go porównywać z innymi (jak się
        prowadzi utd.), na pewno mogę nim dotrzeć wszędzie, można jeżdzić po lesie,
        trawie, piasku, nierównych chodnikach. Lekko się prowadzi i bardzo łatwo skręca
        (wystarczy tylko nacisnąć rączkę i podnieść przednie koło i przekręcić.
        Jedynym problemem dla mnie jest składanie - mechanizm musi się "rozchodzić",
        trzeba się niestety trochę przy tym pomęczyć.
        Pozdrawiam
    • jowitak1 Re: Wózek trzykołowy? 15.12.03, 10:07
      Przepraszam ,że się wcinam w wątek ,ale są tu mamy,które mają EVERESTA i
      chciałabym zapytać czy on rozkłada się na płasko (spacerówka)?
      • paty_mama_olenki Re: Wózek trzykołowy? 25.12.03, 15:10
        Witajcie

Ja mam Everesta i ...lezy sobie na strychu i czeka, az dziecko do niego
        dorosnie, tzn uwazam, ze sa to wozki dobre dla dzieci okolo poltorarocznych.
        Nie rozklada sie calkiem na plasko, wiec dla dziecka, ktore jeszcze nie siedzi
        sie nie nadaje. Ponadto mnie denerwowalo, ze nie widze dziecka, bo siedzisko
        tylko przodem do jazdy. Jeszcze jedna wada Everesta to bardzo trudny dostep do
        kosza na zakupy w kazdej pozycji oparcia oraz garb, ktory sie robi na tylnej
        sciace budki (przy najbardziej polozonym oparciu) kiedy na specjanie do tego
        stworzonych zaczepach wiesza sie torbe na pieluchy, notabene tez firmy Bebe
        Confort czyli, ze powinna byc dopasowana. Generalnie nie jestem zadowolona z
        tego wozka, chociaz jezdzilam nim raptem miesiac wink Zmienilam na super
        resorowanego (lepiej pokonuje krawezniki niz Everest)czterokolowca i jestem
        zadowolona smile

Patrycja
      • m0n1ka Re: Wózek trzykołowy? 29.12.03, 19:39
        Jestem na świeżo po obejrzeniu chyba wszystkich trójkołowców dostępnych w
        warszawskich sklepach. Everest na płasko się nie składa (regulacja wysokości
        oparcia odbywa się za pomocą pasków, które można trochę wydłużyć lub skrócić).
        Siedzę właśnie obok sterty popakowanych w worki elementów BebeCara Racera - tu
        spacerówka rozkłada się całkiem na płasko, w bardzo wygodny i dyskretny sposób,
        co wydaje mi się o tyle ważne, że dzięki temu można dziecko położyć, nie budząc
        go, gdy zasnęło na siedząco.
        Dodam tylko, że na razie prowadziłam ten wózek tylko na pusto, ale skręca się
        fantastycznie. Na razie polecam, zobaczymy, co powiem na początku lutego wink
    • sportowa.mamusia Re: Wózek trzykołowy? 28.12.03, 01:23
      Wlasnie jestem w trakcie reklamacji Baby Joggera, odpadlo mu kolo. Czekam juz
      dwa miesiace na informacje co z tym dalej zrobic. A na wiosne Mala juz nie
      bedzie potrzebowac wozkasad((
      Wozek jest na gwarancji, nawet rok nie minal.

sportowa.mamusia
    • joana123 Re: Wózek trzykołowy? 29.12.03, 22:48
      Polecam,polecam i jeszcze raz polecam.Mam ABC,bardzo
      wygodny,lekki,zgrabny,skretny,pakowny itd.,itp.
    • agat24 Re: Wózek trzykołowy? 31.12.03, 00:18
      mam baby welt- polecam
      to ze ciezko sie prowadzi to bzdury
      fizyki nie znam na tyle zeby wiedziec czy ma czy tez nie ma przesunietego
      srodka ciezkosci wiem natomiast ze bardzo lekko podnosi sie go w gore i latwo
      ustawia na wlasciwy tor.
      ze schodow zjezdzam normalnie, twarza w dolsmile wchodze tylem a ze kola duze
      wiec nie ma problemu z wciagnieciem go za soba.
      ja jestem zadowolona
      i ta cisza jak sie jedziesmile nic nie piszczy nie skrzypi...
      ahhh jak ja go lubie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka