Dodaj do ulubionych

Reczniki Greno

13.05.09, 18:36
Przymierzam sie do wymiany ręczników i duzo dobrego slyszalam o tych z firmy Greno.
Mozecie polecic jakis sprawdzony sklep internetowy, gdzie mają Greno w atrakcyjnych cenach?
Do uzytkowniczek - które kolekcje polecacie, ktore z reczników są fajne, "puchate" i nie zostawiają kłaczków?
A moze cos innego niz greno?
Obserwuj wątek
    • romarzena Re: Reczniki Greno 13.05.09, 21:40
      Bardzo lubię ręczniki GRENO, używam ich od paru lat, uważam, że
      najlepszej jakości jest seria w bambusem, grube, mięsiste, b.miłe w
      dotyku i nie niszczą się pomimo intensywnego użytkowania.
      • marta76 a Palace? 13.05.09, 21:45
        ja się nad firmą palace zastanawiam.Podoba mi się,że mają możliwośc wydrukowania
        imienia,a m zawsze podkrada moje ręczniki tłumacząc,że mu sie myli.Ciekawe,czy o
        tych coś dobrego słyszałyście?
      • alinaa_a Re: Reczniki Greno 13.05.09, 22:15
        Te z bambusem widzialam tylko biale i kremowe.
        MOze kiepsko szukałam uncertain ale czy są inne kolory tych z bambusem?

Polecasz jakies miejsce gdzie sie zaopatrzyc?
        • romarzena Re: Reczniki Greno 13.05.09, 22:19
          jest jeszcze linia soft i te są kolorowe, najtaniej znalazłam na
          allegro
    • anialit Re: Reczniki Greno 13.05.09, 22:16
      Lubię te ręczniki. Kupowałam na podusie.pl. Nie wiem, czy mają tam najtaniej, ale mają często różne promocje. A od jakiegoś czasu mają fajne ręczniki dla dzieci.
      Ja mam i mogę się wypowiedzieć o:
      borneo-dość gruby, flora-raczej cienki - do rąk
      fauna-ok, flora marine-na całym ręczniku są "łyse" wzory bez froty- kąpielowe
      rodos, tasos - kąpielowe, najfajniejsze, najstarsze, grube i miękie, ale dobrze wchłaniają wodę, ale chyba już ich nie mają w ofercie
      • gloria-victis Re: Reczniki Greno 14.05.09, 01:28
        potwierdzam - jakosc bardzo dobra. po wielu praniach nadal nadaja sie do uzytku
    • ksiezniczka256 Re: Reczniki Greno 14.05.09, 21:29
      A ja w sumie nie jestem z nich zadowolona. Kupiłam 3 lata temu bordowe
      (właściwie buraczkowe), nazwy nie pomnę, w każdym razie z tych największych
      gramatur - i mimo częstego używania i prania (na zmianę z drugim kompletem)
      ciągle wychodzą z nich kłaki.
      • ksiezniczka256 co w zamian 14.05.09, 21:30
        Aha, w końcu wkurzyłam się kłakami i kupiłam w ikei takie prążkowane - cena dwa
        razy mniejsza niż poprzednich, kłaków brak, w praniu zachowują się świetnie.
        • agar2208 Re: co w zamian 09.06.09, 00:45
          Są fajne , mięsiste, ale mi niestety farbują. Mam pomarańczowy i zielony,
          wrzuciłam je z innymi ręcznikami i mam je teraz pofarbowane. Inne pomimo
          intensywnych kolorów nie farbują, a te z Greno, pomimo, ze mam je juz dosyc
          długo nadal farbuja.
          • agar2208 ja mam takie 09.06.09, 00:51
            www.allegro.pl/item657896730_greno_ekskluzywne_reczniki_oryginal_70x140_new.html#gallery
            Inne może nie farbuja, ale te strasznie.
            • lucka6 Re: ja mam takie 09.06.09, 08:07
              a ja jestem maksymalnie zawiedziona, nawet nosze sie z zamiarem napisania
              reklamacji do Greno, kupilam takie z dluzszym wlosiem, moze i sa mieciutkie ale
              TOTALNIE nie chlona wody, trzeba trzymac recznik przylozony do ciala i wtedy cos
              wchlonie, a jak po prostu sie wytre to jestem cala mokra. Maz tez ich nie cierpi
              sad Zaplacilam za kapielowe po ok 70zl i jak za takie pieniadze to dla mnie dramat sad
            • ma.malina Re: ja mam takie 09.06.09, 10:12
              Mam takie jak zalinkowałaś i , jak daję słowo , nie farbują smile
              Może to wina proszku do prania ? Albo koloru ?
              Mam ciemny brąz
              • agar2208 Re: ja mam takie 09.06.09, 14:29
                Mi najbardziej ten zielony farbuje.
                A piorę w Vizirze. Od zawsze używam tego proszku i ine ręczniki w mocnych
                kolorach nie farbują, tylko te z Greno
    • zlx Re: Reczniki Greno 02.01.15, 20:41
      Nie polecam! Kupilam dwa razy i dwa razy sie nacielam. Pierwsze mialam bambusowe, drugie jakies inne i oba mi sie odbarwily, juz po pierwszym praniu pojawily sie plamy. Wypralam je przed pierwszym uzyciem i nie uzywalam nigdy w pralce wybielacza. Po kilku praniach wygladaja tak, że wstyd je powiesić w łazience.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka