jj555 09.06.09, 12:32 Czy ktoś wie? Mam dla dzieci kilka rzeczy upatrzonych i nie chciałabym przegapić... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania.mama.kamilka Re: Kiedy wyprzedaż w h&m? 09.06.09, 12:43 Rok temu kupiłam na "Ofercie dnia" cudne szorty synkowi przecenione chyba z 24 zł na jakieś 17 zł. W tym roku w H&M są podobne spodenki w różnych kolorach i wzorach, jestem ciekawa kiedy będzie i czy będzie taka przecena. Odpowiedz Link Zgłoś
inches Re: Kiedy wyprzedaż w h&m? 09.06.09, 12:59 Wczoraj widziałam przecenione (50%)szorty, różne kolory z 48 na 24 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaw Re: Kiedy wyprzedaż w h&m? 09.06.09, 13:19 spodenki były w zeszłym tygodniu Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Kiedy wyprzedaż w h&m? 09.06.09, 17:28 Nie wiem, czy o tych piszecie, ale dzisiaj widziałam jednobarwne szorty (na pewno białe i szare) -50%. Odpowiedz Link Zgłoś
verika nigdy... 09.06.09, 13:23 niestety, jeśli chodzi o wyprzedaże w H&M, oczywiscie mowa tu o naszym kraju, to mają czasem takie oferty dnia 5o% mniej i dotyczy to niektórych rzeczy, ostatnio np. były szorty. Ale całkowitej wyprzedaży nie ma, potrafią pochować do magazynów i za rok znów to wystawić w normalnej cenie, wyprzedaż robią tylko tych najbrzydszych rzeczy, które nie chcą im się sprzedawać po normalnej cenie, czasem jakieś t-shirty dorzucą, ale ogólnie jest lipa, ja już 3 sezon z koleji widzę te same spodnie na lato po 59,90. Odpowiedz Link Zgłoś
monix123 Dokładnie..chyba nigdy..albo 5 lat temu ;) 09.06.09, 14:11 4 albo 5 lat temu była porządna wyprzedaż..od tego czasu sa pseudo wyprzedaże..taka maja polityke firmy..ehhh Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaw Re: Dokładnie..chyba nigdy..albo 5 lat temu ;) 09.06.09, 16:02 też nie wierzę w przeceny w hm kupiłam w sezonie 2008 sukienki za 9,99 (była na nie promocja) i w tym roku też są te same wzory traktują nasz rynek jako zbyt 2 kat. który wszystko połknie żenujące przeliczenia Euro (jak było tanie wcale nie zmniejszali cen) opłacałoby się wtedy kupować w euro teraz jak euro poszło w górę to bluzeczka z pony kosztuje 50 zł brak słów Odpowiedz Link Zgłoś
jj555 Re: Kiedy wyprzedaż w h&m? 09.06.09, 23:24 Zapytałam, bo u nas były duże przeceny na dziecięcym w okresie między Świętami Bożego Narodzenia i Sylwestrem - naprawdę były przeceny ciuchów dziecięcych jesienno-zimowych...sztruksy były przecenione, kurtki zimowe....myślałam, że jest podobna przecena w okresie letnim Odpowiedz Link Zgłoś
tosieuda Re: Kiedy wyprzedaż w h&m? 10.06.09, 08:55 byłam wczoraj, 1 wieszak rzeczy z ustaloną niższą ceną, jakies 30% mnie od poprzedniej Odpowiedz Link Zgłoś
hugo43 Re: Kiedy wyprzedaż w h&m? 10.06.09, 09:16 18-go,tak mi powiedziala dziewczyna tam pracujaca. Odpowiedz Link Zgłoś
magdakb2 Re: Kiedy wyprzedaż w h&m? 10.06.09, 11:34 H&M w Polsce to porażka .faktycznie traktują nas jak rynek 2 kategorii.Kiedyś były jakieś oferty promocyjne, chyba zbierało sie rachunki a póżniej było 50% na całe zakupy.Ale to było jakieś 4 lata temu i od tej pory cisza Odpowiedz Link Zgłoś