xxmjxx 15.06.09, 22:15 Hej. Znacie może jakieś stronki, gdzie można nabyć darmowe produkty dla niemowlaków?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thorgalla Re: Gratisowo... 15.06.09, 22:22 Znam ale jeżeli mieszkasz w Polsce to nie skorzystasz. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaboryska2 Re: Gratisowo... 15.06.09, 22:57 a możesz podać? Mam mamę w Anglii, niech się na coś przyda kobita Odpowiedz Link Zgłoś
smolkowicz_a Re: Gratisowo... 16.06.09, 14:02 W Anglii strona Hipp, Aptamil, Cow&Gate Odpowiedz Link Zgłoś
cherrylee79 Re: Gratisowo... 15.06.09, 23:51 jeśli macie namiary w Niemczech to poproszę Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: Gratisowo... 16.06.09, 17:40 Mieszkam w Danii i nie sądzę,aby to był jedyny kraj,gdzie producenci oferują darmowe produkty dla przyszłych mam i ich dzieci,więc trzeba poszukać,popytać innych mam na polonijnych forach. Radzę zajrzeć na strony pampersa i libero w kraju zamieszkania. Sprawdzić też strony internetowe sieciowych sklepów z artykułami dla dzieci (ja jedną paczkę dostałam właśnie z takiego sklepu). W UK www.wow-coupons.co.uk/online_domain.php?Id_Category=7&Name=Baby_and_Maternity Na stronie znajdzie się aktualne zniżki na najróżniejsze artykuły,dziecinne też. Odpowiedz Link Zgłoś