Dodaj do ulubionych

torebki longchamp

24.11.16, 14:09
Co prawda dla mnie te torby to paskudztwo wyglądające jak gratisowa torba do gazety wink, no ale moje nastoletnie dziecko ni niej marzy big_grin
Czy któraś kupowała może torebki ze strony:
www.torebkilcpolskasklep.pl/longchamp-le-pliage-Światło-kawa-mini-foldup-dźwigać-torebki-polska-sklep-online-p-528.html?zenid=san15vtbk4g75ndriopdpmjkqp6m7t3n
Podejrzanie niska cena więc nie wiem czy to oryginał czy nie.
Pomożecie?
Obserwuj wątek
    • makoja Re: torebki longchamp 24.11.16, 15:59
      W życiu nie kupiłabym ze strony z tyloma "okazjami" na której nie ma danych sprzedawcy.
    • ezieba.pl Re: torebki longchamp 24.11.16, 16:33
      masakra, uciekac
    • baba_za_kolkiem Re: torebki longchamp 24.11.16, 18:01
      Proponuję wczytać się w opis zalinkowanej torebki... tłumacz Google chyba? Tragedia.
      To są właśnie na moje oko te załączone do gazet za darmo. W super cenie 180 zl smile dostawa pewnie w 8 tygodni...?
    • dwellajna Re: torebki longchamp 24.11.16, 18:49
      Ale ludzie sa naiwni, nie moge sie nadziwic, ze ktos moze uwazac, ze to sa oryginalne rzeczy...
    • patatajowa Re: torebki longchamp 24.11.16, 19:04
      a potem watek jak na miare "mojezakupy.net opinie" tongue_out
    • manowy1 Re: torebki longchamp 12.06.17, 10:26
      Robię od lat zakupy przez internet. Myślałam, ze jestem czujna i nie dam się oszukać. Nic z tych rzeczy! Piszę żeby wszystkich zainteresowanych ostrzec. Na stronie: www.torebkilcpolskasklep.pl/ kupiłam dwa miesiące temu torbę podróżną longchamp-niby, bo oczywiście spodziewałam się, że będzie to chińska podróbka. Założyłam, że może będzie w miarę dobra. Kupowałam w pośpiechu, nie sprawdziłam ani opinii, ani adresu i..... i już zpo kilku chwilach dotarło do mnie, że dałam się chyba nabrać. Napisałam do nich zaraz maila, że rezygnuję i proszę o zwrot pieniędzy, ale oczywiście nie odpisali, pieniędzy nie zwrócili. Potem napisałam jeszcze 4 razy i cisza, ani pieniędzy, ani torby. OSTRZEGAM; TO ZŁODZIEJE!
      • dwellajna Re: torebki longchamp 12.06.17, 10:45
        Kupowanie ordynarnych podróbek to też forma kradzieży.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka