b.bujak 27.06.09, 19:45 ktokolwiek widział, ktokolwiek wie... proszę o namiary gdzie można nabyć piżamkę spełniającą następujące warunki: - 100% bawełna; - rozpinana przy szyi (!) - mile widziana dobra i sprawdzona jakość dziękuję z góry za pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jana111 Re: piżamka dla 4 latka 27.06.09, 23:32 Piżamki Marquita (z allegro)- raczej na zimę, gruba bawełna, guziczek pod szyją Kupiłam 2 w różnych rozmiarach, noszone są na zmianę chyba już ponad rok i bardzo dobrze się trzymają. Na lato kupiłam komplet koszulka ze spodenkami w C&A (bez guziczka), nie był opisany jako piżamka, ale się nadaje. Czeka do przyszłego roku, więc nie wiem jak z jakością-sądząc po ich bodziakach powinno byc nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: piżamka dla 4 latka 28.06.09, 15:32 to rozpięcie pod szyją....musi być? (pewnie musi, skoro napisałaś). My mamy długie z H&M i letnie z C&A i Cherokee, spełniają wszystkie Twoje kryteria poza tym rozpięciem. Cherokee są dość szerokie pod szyją (z Zygzakiem) więc może zamiast tego guzika...? Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: piżamka dla 4 latka 28.06.09, 20:54 ha! wiem, że wymóg rozpięcia przy szyi komplikuje poszukiwania ale jak przebieram młodego w nocy, to jest łatwiej z rozpięciem; mmala - wiesz może, gdzie we Wrocławiu (lub okolicach) znajde mariquitę (w możliwie największym wyborze) ? Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: piżamka dla 4 latka 29.06.09, 08:24 nigdy nic nie kupowałam w Marqicie ale wiem, że sklep jest m.i. w Magnolii, koło Ecco (czyli na środku). Pojęcia nie mam jaki jest tam wybór.... Odpowiedz Link Zgłoś