agaireszta 02.07.09, 11:34 Czy ktoś dostał od nich ostatnio maila ? Od kilku dni próbuje się z nimi skontraktowac i cisza... Nie wiem czy nie czytają maili czy co ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_misi Re: Topgal - kontakt mailowy 02.07.09, 13:33 W niedzielę kupowałam od nich plecak, wprawdzie na allegro ale meil ten sam. Bardzo szybka i miła obsługa. A na pewno Twoje meile dochodzą? Odpowiedz Link Zgłoś
agaireszta Re: Topgal - kontakt mailowy 02.07.09, 15:06 No własnie nie wiem. Pierwszego maila wysłałam w sobote rano , drugiego wczoraj rano. Qrcze Jutro spróbuję się do nich dodzwonic. Mam nadzieje ze to nie jest poprostu umikanie przez nich kontaktu - bo chodzi o reklamacje Odpowiedz Link Zgłoś
eszulczewska Re: Topgal - kontakt mailowy 02.07.09, 15:16 Zastanawiam sie nad zakupem ich plecaka - coś jest nie tak, że chcesz reklamować? Odpowiedz Link Zgłoś
agaireszta Re: Topgal - kontakt mailowy 02.07.09, 18:05 Plecaki sa oki , nawet powiem więcej ja jestem nimi zachwycona Niestety pomylili się i przysłali plecak nie ten co zamawiałam Odpowiedz Link Zgłoś
agach77 Re: Topgal - kontakt mailowy 02.07.09, 21:54 Plecaki Topgala uważam za bardzo porządnie wykonane i warte swojej ceny. Sąsiad użytkowała taki plecak przez około 3 lat i wygląda nadal porządnie!! Co do obsługi e-mail również szybko i konkretnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa2004 Re: Topgal - kontakt mailowy 03.07.09, 13:46 Ja też niestety czekam na odpowiedź na moje dwa maile od Topgal od ok. tygodnia (zwróciłam plecak a nie dostałam zwrotu na konto). Odpowiedz Link Zgłoś